Minunile exista, nu? Iisus dintr-o icoana si-a deschis si si-a inchis ochii asemenea unei fiinte vii!

Social Media
  •  
  •  
  •  

Multa lume cred ca a auzit pana acum de icoane care plang sau icoane facatoare de minuni. In acest articol, va vom prezenta doua cazuri mai putin cunoscute.

Primul caz – In luna iulie a anului 1938, credinciosii care se inchinau la chipul Maicii Domnului de la rascrucea drumului de langa comuna Chustchi in Polonia, au fost martorii unei minuni. Un hulitor, oprindu-se in fata icoanei a aruncat intr-insa cu o piatra. Pe locul lovirii, in obraz, s-a ivit un picur de sange.

Credinciosii s-au apropiat si au sters picurul de sange, dar indata a iesit altul, inchegandu-se pe locul care semana cu o rana. La locul acelei minuni, mii de oameni de pe intreg cuprinsul Poloniei au pornit in cucernic pelerinaj.

Al doilea caz – Cu totul deosebita este si o minune intamplata langa Atena, de care pomeneste „Universul” din 2 august 1936, povestind urmatoarele: „Populatia din Amarussi, localitate de langa Atena, este impresionata de un miracol. O icoana veche, care apartine unui lucrator si reprezinta pe Hristos, prezinta un fenomen uimitor: Mantuitorul a inceput sa inchida si sa deschida ochii la fel ca o fiinta vie.

Comandantul de jandarmi, care a constatat acest fenomen, a asezat icoana in biserica satului. Hristos continua sa deschida si sa inchida ochii. Biserica din Amarussi s-a transformat intr-un loc de pelerinaj invadat de mii de credinciosi si curiosi”.

Minunile exista, nu?

Lasă un comentariu