Home ReligieMiracole Minunile exista, nu? Iisus dintr-o icoana si-a deschis si si-a inchis ochii asemenea unei fiinte vii!

Minunile exista, nu? Iisus dintr-o icoana si-a deschis si si-a inchis ochii asemenea unei fiinte vii!

by admin
325 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Multa lume cred ca a auzit pana acum de icoane care plang sau icoane facatoare de minuni. In acest articol, va vom prezenta doua cazuri mai putin cunoscute.

Primul caz – In luna iulie a anului 1938, credinciosii care se inchinau la chipul Maicii Domnului de la rascrucea drumului de langa comuna Chustchi in Polonia, au fost martorii unei minuni. Un hulitor, oprindu-se in fata icoanei a aruncat intr-insa cu o piatra. Pe locul lovirii, in obraz, s-a ivit un picur de sange.

Credinciosii s-au apropiat si au sters picurul de sange, dar indata a iesit altul, inchegandu-se pe locul care semana cu o rana. La locul acelei minuni, mii de oameni de pe intreg cuprinsul Poloniei au pornit in cucernic pelerinaj.

Al doilea caz – Cu totul deosebita este si o minune intamplata langa Atena, de care pomeneste „Universul” din 2 august 1936, povestind urmatoarele: „Populatia din Amarussi, localitate de langa Atena, este impresionata de un miracol. O icoana veche, care apartine unui lucrator si reprezinta pe Hristos, prezinta un fenomen uimitor: Mantuitorul a inceput sa inchida si sa deschida ochii la fel ca o fiinta vie.

Comandantul de jandarmi, care a constatat acest fenomen, a asezat icoana in biserica satului. Hristos continua sa deschida si sa inchida ochii. Biserica din Amarussi s-a transformat intr-un loc de pelerinaj invadat de mii de credinciosi si curiosi”.

Minunile exista, nu?

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment