marți, octombrie 4, 2022

Minunile Maicii Domnului in Kefalonia

Minunile Maicii Domnului in Kefalonia

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

kefalonia maica DomnuluiPelerinaj de suflet cu Lucia Nistor de conectare la energiile Maicii Domnului
Perioada: 11 – 20 August 2013
Pret: 457 Euro + 230 lei

Va invit sa vedem impreuna cu ochii nostri aceste minuni!

• Kefalonia – 15 august – Minunea cu serpisorii care se inchina la icoana Maicii Domnului doar o data pe an in aceasta zi!
• Kefalonia – 15 august  – Minunea anuala a reinfloririi crinilor de la icoana Maicii Domnului!
• Kefalonia –  16 august – de hramul Sfantului Gherasim – procesiunea cu racla cu Moastele Sfantului peste credinciosi!
• Peloponez – Manastirea Malevi – icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului pictata de Sf. Apostol Luca.
• Peloponez – Vasta – Biserica Sf. Teodora din care au crescut 17 copaci.  Sf. Teodora s-a deghizat in ostas ca sa isi apere satul. Rapusa fiind a rostit ultimele cuvinte: „Fie ca trupul meu sa devina biserica, sangele meu sa devina apa, iar parul meu sa devina padure de copaci!”

Ziua 1 – 11.08/12.08 – Plecare seara tarziu catre dimineata 12.08 pe ruta Bucuresti – Giurgiu –  Ruse spre Salonic. Inainte de cazarea in Salonic si in masura timpului ramas, ne inchinam la Moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si  Moastele Sf. Anisia din Biserica Sf. Dumitru – Izvoratorul de Mir, Manastirea cu Moastele Cuvioasei Teodora a Salonicului si Moastele Cuviosului David Thessaloniceanul, Mitropolia cu Moastele Sf. Grigorie Palama. Cazare in Salonic.

Ziua 2 – 13.08 – Mic dejun. Thessaloniki – Ioannina – Igoumenitsa. Trecem cu ferryboat-ul in Corfu. Ne vom inchina la Moastele Sf. Spiridon si ale Sf. Imparatese Teodora.  Cazare in zona Corfu/Igoumenitsa.

Ziua 3 – 14.08 – Mic dejun. Plecare spre Insula Kefalonia – Igoumenitsa – Preveza. Traversam tunelul subteran de la Preveza care leaga continentul de Insula Lefkada. Traversare  cu ferryboat-ul spre Lefkada – Kefalonia. Vizita Manastirea Maicii Domnului din Markopoulos cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului careia i se inchina serpii.  Cazare in Kefalonia.

Ziua 4 – 15.08 – Mic dejun. Participam la procesiunea de hramul  Sf. Gherasim izgonitorul de demoni, dezlegator de farmece si vraji, vizitam manastirea Sf. Gherasim (Sfinte Moaste) Cazare in Kefalonia.

Ziua 5 – 16.08 – Mic dejun. Plecare spre Peloponez unde vom vizita bisericaSf. Teodora de la Vastas. Apoi ne indreptam spre inca un loc binecuvantat- Manastirea cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Malevi – cu icoana facatoare de minuni pictata de Sf. Evanghelist Luca. Cazare in Manastirea Malevi: apartamente pentru 4 persoane cu cate 2 camere si baie comuna.

Ziua  6 – 17.08 – Plecare dimineata din Malevi spre Canalul Corint  -Oprire la Canalul Corint – locul unde a predicat Sf. Apostol Pavel si catre care a scris epistolele 1 si 2. Ne continuam drumul spre portul Pireu (circa 1h), de unde vom lua feribotul spre Insula Eghina. Ne inchinam la Manastirea cu moastele Sf. Nectarie Taumaturgul – izbavitorul de cancer,  vom asculta „ecoul batailor inimii” si  ne vom inchina la capul Sf. Nectarie. Timp aproximativ: 2h.  Cazare in Atena.

Ziua 7 – 18.08 – Mic dejun. Vizitam si ne inchinam la moastele intregi ale celor 2 mari sfinti vindecatori, Sf Efrem cel Nou – Nea Makri, martirizat la 5 mai 1426, descoperit in 1993 de catre Maica Macaria si canonizat in 2011. Tot aici se afla dudul unde a fost ucis Sf. Efrem precum si mormantul Maicii  Macaria. Ne indreptam apoi spre insula Evia – Prokopi- unde ne vom inchina la biserica cu moastele  Sf. Ioan Rusul.

Ziua 8 – 19.08 – Mic dejun. Timp liber. Plaja. Vizita la Sf David care a intrat in icoana  Sf. Ioan Botezatorul si a staretului Iakobos – urmatorul sfant grec canonizat. Cazare in Insula Evia. Vizitam pe drum manastirea Kato Xenia care adaposteste doua parti din Braul Maicii Domnului. Vizitam si ne inchinam la Manastirea Sf Dionisie – Muntele Olimp. Ne continuam drumul spre casa.

Ziua 9 – 20.08 Sosire in Bucuresti.

Pachetul de servicii include:
• transport autocar modern cu climatizare clasificat 3* (aer conditionat);
• 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*/3*
• 1 noapte cazare Manastirea Malevi – fara mic dejun – apt. 4 pers. cu baie comuna
• taxele pentru turisti si autocar pentru 7 traversari pe ferryboat!

Pachetul de servicii nu include:
• cheltuieli personale
• asigurarea medicala turistica

Pret: 457 Euro + 230 lei. Costul este calculat la un numar minim de 40 de persoane.

Avansul de 250 Euro este necesar pana pe data de 15 Iulie.
Restul de plata – pana la data de 30 Iulie.

Acte necesare: Carte de Identitate sau Pasaport valabil.

Nota: Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic. Schimbarile vor fi comunicate si supuse aprobarii responsabilului de grup in timp util inainte de efectuarea lor.

Dragii mei, cursurile mele si pelerinajele mele sunt unice! Toate sunt primite prin channeling fiind perfect modelate pe nevoile spirituale, energetice si emotionale ale grupului. Datorita parteneriatului meu de lucru cu divinul, la toate evenimentele mele au loc vindecari, clarificari, constientizari si miracole.

Pentru inscriere:
– Alexandra Ghita sau Daniela Nistor. Mobil: 0734 111 555
– Cristina Nestian. Mobil: 0745 109 454

Email: alexandraghita@yahoo.com, Email: danilun2006@gmail.com

Va astept pe toti cu drag in aceste locuri binecuvantate si de miracol!

Daniela

www.mesajulluminii.ro
http://mesajulluminii.ro/
http://mesajul-luminii.blogspot.com
http://www.facebook.com/DanielaLuciaNistor
http://www.facebook.com/PelerinajeleLuminiiRO

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment