miercuri, februarie 8, 2023
AcasăReligiePractica religioasa"Minunile" infaptuite de Satana si de diavoli - sa nu credeti in...

„Minunile” infaptuite de Satana si de diavoli – sa nu credeti in ele!

„Minunile” infaptuite de Satana si de diavoli – sa nu credeti in ele!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Manifestarea unor semne neobisnuite, cu aparente suprafiresti, nu constituie o dovada suficienta ca ar fi vorba de minuni. De fapt, Satana poate savarsi semne si minuni mincinoase, nu numai cu un individ in parte, dar chiar si cu un grup sau cu o mare multime.

Astfel, yoghinii indieni pot ghici faptele oamenilor, pot face descoperiri de la distanta; pot muta obiectele din locul lor prin mijlocirea unor puteri nevazute; pot provoca fenomene de „materializari” de aparitii luminoase si de „dedublari”; pot merge prin foc fara sa se arda; se pot inalta in vazduh; pot starni cresterea unui pom in cateva ore; pot provoca inverzirea unui pom uscat, care propriu-zis nu sunt adevarate minuni, ci lucrari de vraja sataniceasca.

Despre felurite semne si false minuni pe care le poate intreprinde puterea Satanei, gasim diferite exemple si in Sfinta Scriptura, Iata un caz: Cand Dumnezeu a voit sa scoata pe poporul Israel din robia Egiptului, a dat putere mare, facatoare de minuni, lui Moise si lui Aaron, Deci ducandu-se acesti prooroci la Faraon pentru a-i intoarce inima neinduplecata, ii fac acestuia diferite semne de groaza, care totusi nu-l clintesc din impietrirea lui. Astfel, Aaron si-a aruncat toiagul inaintea lui Faraon si inaintea slujitorilor lui; si toiagul s-a prefacut intr-un sarpe. Dar Faraon a chemat pe niste intelepti si pe niste vrajitori, si vrajitorii Egiptului au facut si ei la fel prin vrajitoriile lor. „Toti si-au aruncat toiegele si s-au prefacut in serpi”. Acelasi lucru s-a intamplat si cu apele raului, pe care Aaron le-a prefacut cu toiagul in sange. Dar „vrajitorii Egiptului au facut si ei la fel prin vrajitoriile lor” (Exodul 7, 11-12).

In sfarsit, este de retinut si un alt fapt insemnat. Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul vremurilor, Satana este si mai mult dezlegat: din lanturile in care a fost tinut pana acum, pentru ca astfel, sa se poata savarsi in lume, cu o putere mai mare, „taina faradelegii” despre care vorbeste Sfinta Scriptura. Deci diavolul lucreaza acum in lume cu o putere mai mare decat in trecut din pricina starii de pacat a lumii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.