Home ReligieMiracole Minunile savarsite de “crucea de la Coslogeni” ii lasa pe multi cu gura cascata

Minunile savarsite de “crucea de la Coslogeni” ii lasa pe multi cu gura cascata

by admin
1933 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Foarte aproape de malul Dunarii, langa localitatea Coslogeni (judetul Ialomita), se afla o manastire construita in 2003, denumita “Manastirea Izvorul Tamaduirii Coslogeni” (o gasiti pe Google Maps AICI). Manastirea a fost ridicata intrucat aici se afla o cruce miraculoasa – denumita “Sfanta Cruce izvoratoare de mir de la Coslogeni”.

Crucea de la Coslogeni este o adevarata enigma. Legenda spune ca un crestin care se indrepta cu caruta spre Calarasi s-a trezit tintuit locului, boii inhamati la caruta refuzand sa mearga mai departe. El a innoptat acolo; in timpul noptii, omul a avut un vis in care ingerul Domnului ii spunea ca acolo se afla ingropat un mare sfant, aratandu-i apoi ce trebuia sa faca.

A doua zi, barbatul a sapat la radacina unui copac, unde gasi o cruce inalta de doi metri, daltuita dintr-o piatra grea. Pe piatra se afla o rugaciune catre Iisus si Maica Domnului, dar si o inscriptie care spune ca acolo se afla ingropat un sfant – Anton.

Se spune ca apoi au inceput sa apara si minunile. Prima minune a fost cea cu fata muta a unui negustor din Calarasi. Dupa o noapte petrecuta langa Cruce, dimineata fata putea vorbi, cerand o cana cu apa. Drept multumire si recunostinta, negustorul va sapa o fantana, care este prezenta si astazi in sarbatoarea “Izvorul tamaduirii”.

Preotul satului vorbea prin 1998 despre mai multe minuni infaptuite de cruce, minuni la care el a fost martor:

– in zile anume hotarate de Dumnezeu, din doua puncte aflate pe bratele crucii, se prelinge mirul ca niste picaturi transparente, uleioase la pipait, dar care intra de indata in piele, fara a lasa nicio urma.

– vindecarile insotesc aparitia mirului sfant, fiind in numar deosebit de mare. Astfel, s-a vindecat o fata bolnava de epilepsie.

– O alta, plina de bube pe fata si pe corp, si-a recapatat curatia pielii intr-o singura noapte de priveghere langa sfanta cruce.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment