sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalMesajele extraterestrilor pentru oameni

Mesajele extraterestrilor pentru oameni

Mesajele extraterestrilor pentru oameni

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

extraterestruUnul dintre cele mai rare tipuri de intilniri cu OZN-urile este cel referitor la experientele in care oamenii se intilnesc fata in fata cu extraterestrii si stau la discutii.

Desi extraterestrii sint de obicei foarte taciturni, ocazional ei se angajeaza in scurte conversatii cu oamenii sau relateaza scurte mesaje. In majoritatea cazurilor fiintele nepamintene repeta necontenit o fraza, ca un disc uzat, spre exemplu: Nu te teme, nu-ti voi face nimic rau.

Familie vizitata regulat de extraterestri

In 1989 familia Ronson trecuse deja printr-o serie de experiente legate de aparitii OZN, aparitii ale unor fiinte extraterestre de culoare gri si culminind rapirea de persoane. Principalul martor, Kelly Ronson, trecuse deja prin patru vizite consecutive ale extratestrilor in numai citeva luni. La fiecare aparitie ea a putut sa discute cu acestia.

La prima intilnire de acest fel Kelly s-a trezit ca in jurul patului ei erau patru fiinte de culoare gri. Una dintre ele ii spunea telepatic sa nu se teama, sa mearga cu ei si ii porunceau sa nu-si aminteasca nimic din toate acestea.

Totusi, aproximativ 20 la suta din persoanele rapite isi amintesc ce li l-a intimplat in cursul unei intilniri cu extraterestrii. Iar Kelly marturiseste ca si-a amintit tot ce s-a intimplat. Ea tine minte ca era intr-o camera micuta, rotunda, la o masa. Ei i-au spus ca vor avea grija sa stearga din memoria ei acest eveniment si sa nu se teama, ca nu-i vor face nimic rau. Atunci ea a tipat la ei si le-a zis ca o sa tina minte tot, iar in altercatia care s-a iscat s-a taiat la mina. A doua zi dimineata, cind s-a sculat, ea si-a amintit incidentul si privindu-si mina a observat taietura.

Doua saptamini mai tirziu extraterestrii s-au intors si i-au spus din nou ca ii vor lua memoria, iar ea a refuzat spunind ca va spune tot. Ei au raspuns: Nu, nu vei face asta? Parintii tai nu te vor intelege. Mai bine nu le spui. Ea a insistat ca va spune tatalui ei iar ei au spus: Nu, nu. Nu poti face asta.

Dupa citeva saptamini fiintele ciudate au reaparut. Ca de obicei ei au incercat sa stearga din memoria fetei incidentul spunindu-i: Vei uita tot. Ca de obicei, Kelly si-a reamintit unele scene din evenimentele petrecute. Ea spune: Nu-mi aduc aminte prea bine ce mi-au cerut. Mi-au pus o multime de intrebari despre ce facem si cu ce ma ocup. La finalul intilnirii extraterestrii au spus: Noi trebuie sa vorbim cu tine. Vino cu noi. Dar ea a refuzat si a amenintat ca va spune totul tatalui ei.

Kelly spune: Cred ca ei erau religiosi. Chiar nu vor sa ne faca rau, vor sa invete. Dar se tem ca ne putem aminti de aceste intilniri pentru ca nu vor ca lumea sa stie de ei.

Mama lui Kelly, Dona, a avut si ea parte de o experienta pe care ea a numit-o vis, dar este in strinsa legatura cu intilnirile care au avut loc intre extraterestri si membrii familiei ei. Dona isi aminteste ca statea de vorba intr-o camera unde i-au fost aratati mai multi bebelusi care fusesera modificati genetic. Exista relatari despre rapiri in care extraterestrii iau copii, ii hranesc si apoi fac experimente pe ei, acestia devenind jumatate oameni, jumatate extraterestri.

Ea isi mai aminteste de o camera unde se afla o masinarie asemanatoare unui brad de Craciun, dar in loc de ramuri se aflau incubatoare pline cu copii. I s-a spus sa ia un copil si sa-l tina in brate, dar ea a refuzat deoarece copiii pareau deformati. Fiecare dintre ei avea ceva in neregula. Ea mai spune ca extraterestrii erau tristi pentru ca nu asa fusesera programati copiii, se intimplase ceva gresit. Ea afirma ca ei aveau de toate mai putin iubire, de aceea doreau sa iau unul si sa-i arat iubire. Ei aveau probleme, erau diferiti, dar lipsiti de iubire. Dona a fost incapabila sa-si infringa repulsia si a refuzat sa ia un copil, asa cum i s-a zis. Dupa aceasta experienta toate intilnirile cu extraterestrii au incetat.

Cazuri in care oamenii primesc sfaturi

Un specialist in problemele ce implica intilniri cu extraterestrii a studiat numeroase cazuri din zona Californiei. In majoritatea cazurilor fiintele nepamintene nu au vorbit sau cel mult au spus: Nu va temeti, nu va vom face rau.

Doar in citeva cazuri ei au transmis oamenilor mesaje. Unul din aceste cazuri este cel al familiei Mark: Sandy Mark, mama, este cea care a vorbit cu extraterestrii. Intilnirile ei au avut loc intr-o camera mica, circulara. Imi amintesc doar ca vorbeam cu ei. Iar ei ma intrebau diverse lucruri despre viata mea, de ce lucrez acolo, de ce-mi risipesc timpul? Apoi mi-au spus ca va avea loc o prabusire a intregului sistem si nu conteaza cine o sa cistige pentru ca totul se va darima in jurul tuturor. Va fi o rebeliune, iar eu nu voi lua parte la toate acestea, sa nu ma implic. La vremea aceea Sandy era implicata in politica iar dupa aceasta experienta ea a pus capat acestor activitati. Ea spune: A fost incredibil. In mintea mea inca mai aud cum ei imi spuneau sa nu particip la aceste miscari, sa ma indepartez, sa nu-mi mai pierd timpul asa.

Un alt caz: „Avem nevoie de copii”

Un alt martor, o femeie, a primit mesaje de atentionare referitoare la un cutremur care urma sa aiba loc, exact cu o noapte inainte. Ei au mai amintit faptul ca vor fi mai multe cutremure in toata lumea. In timpul intilnirii extraterestrii i-au mai spus femeii, in mod telepatic, ca ei nu pot avea copii desi isi doresc foarte mult. In urma acestei intilniri doamna respectiva a suferit de sindromul pierderii sarcinii, bine cunoscut in lumea cercetatorilor OZN. Multe femei care au avut parte de o intilnire cu fiinte extraterestre au acuzat ca au ramas insarcinate, dupa care, in mod misterios au pierdut sarcina.

Pentru unii mesajele sint de natura spirituala

O alta doamna care nu a crezut niciodata in OZN-uri, in 1994, in timpul vacantei, a avut parte de o serie de aparitii OZN si intilniri cu extraterestrii. Dar, din punctul ei de vedere, experienta pe care a trait-o a fost foarte placuta. Ea a facut o vizita a navei, s-a intilnit cu persoane foarte interesante care i-au transmis o serie de mesaje de natura spirituala.

Nu-mi amintesc tot ce mi-au spus, dar stiu ca mi-au sugerat ca trebuie sa fac ceva cu aura mea. Apoi, spre surprinderea ei, fiintele ciudate de culoare gri s-au schimbat in niste fiinte umane, barbati cu parul blond. La intrebarea ei referitoarele la motivele pentru care au facut acest lucru, ei au raspuns: Pentru ca asa vrei tu sa aratam.

Femeia a fost ajutata sa iasa din corpul ei si sa-si vada corpul astral. Atunci unul dintre extraterestri i-a spus: Acesta este sufletul tau. Este o parte din tine care este vesnica si trece de-a lungul tuturor vietilor.

„Suntem dintr-un loc pe care voi inca nu-l cunoasteti”

In 1992, o familie care se intorcea noaptea dintr-o excursie a avut parte de o intilnire neasteptata, fara ca atunci imediat sa-si fi dat seama. Ei au vazut doar niste lumini pe sosea care parca dansau. Cind au ajuns acasa si-au dat seama ca au pierdut o mare parte din timp, fara sa stie cum.

Facind o vizita unui specialist care i-a supus unei sedinte de hipnoza ei au retrait fantastica experienta a intilnirii cu un OZN. Ei si-au amintit ca au fost luati la bordul navei si examinati de niste fiinte aproape umane cu care s-au si conversat. Conform celor spuse de ei, fiintele extraterestre s-au purtat foarte frumos si respectuos. Ei au incercat sa le spuna ca incearca sa-i ajute. La intrebarea lor referitoare la motivul vizitei lor pe planeta noastra, ei au spus ca sunt aici pentru a-i juta oameni, spunind: Cu cit ii ajutam mai mult, cu atit de mult sintem noi ajutati. Iar cind i-a intrebat de unde sint, ei au dat un raspuns enigmatic si evaziv, spunind: Noi sintem dintr-un loc pe care voi inca nu-l cunoasteti.

Sint aici de mult, mult timp si traiesc sub oceane

Un caz extrem de neobisnuit de contact cu civilizatiile extraterestre s-a petrecut in 1991 cu o doamna care, dupa o serie de aparitii OZN carora le-a fost martora, a survenit intimplarea de fata. Mary se afla in camera ei, privind la televizor cind a simtit o prezenta ciudata in apropierea ei. Nu putea vedea nimic deosebit, dar simtea ca este vorba de o fiinta ciudata care o urmareste. In acest moment ea a fost supusa unei experiente de scriere automata, mesajul pe care fiinta extraterestra il avea de transmis devenea vizibil intregii lumi datorita ei.

Ea spune: Era foarte interesat de curiozitatea noastra vizavi de civilizatia lor si a spus ca au fost aici de multa vreme. Era foarte interesat de noi si a spus: noi traim in oceane. Navele lor se afla acolo, sub ape. Sint foarte blinzi, nu sint razboinici, nu au arme.

Ca si in alte cazuri de intilniri, Mary a primit informatii referitoare la dezastrele naturale care urmau sa se petreaca, cum ar fi cutremurele si crede ca i-au fost transmise toate aceste date pentru a-i avertiza pe ceilalti. Dupa cum a inteles Mary, rasa lor este foarte numeroasa, depasind rasa umana. Ei i-au mai spus ca actioneaza conform unui program si contacteaza grupuri mici de oameni de pe intreaga planeta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

16 Comments

  1. In mod normal daca vorbesti de extraterestri pe strada oamenii vor spune ca esti „dus cu pluta”
    Dar cine gandeste in acest mod pot spune cu siguranta ca are o minte ingusta si vede numai cum este programat sa vada.Trebuie doar sa gandim logic,sunt cateva miliarde de galaxii in univers, cine poate sa fie convins ca noi suntem singuri?Eu sincer am vazut un obiect zburator si nu mi-e rusine sa ma laud cu asta,a fost ceva incredibil.Extraterestri exista cu siguranta!

  2. In primul rand noi nu suntem singuri in unvers….toate galaxiile au fost despartite dela o molecula a spatiului in urma cu o explozie in nucleu….pt prima data extraterestrii au coborat pe Pamant in urma cu 25 de milioane de ani inainte de hreistos unde i-a invatat pe oamenii primitivi cum sa construiasca diverse lucruri si cum sa foloseasca lucrurile…cu timpul ei au plecat si neau privit cum am reusit sa evoluam…In 1977 in anglia o emisiune de stiri a fost intrerupta de un sef al comandamentului galactic Ashtar numit Vrillon care a transmis pamantenilor un mesaj de 600 de cuv. in care a afirmat ca neau privit sute de ani de pe cer sub forma unor lumini si nu suntem pregatiti pt.lumina si ca trb sa traim in pace…Un sfat;)fiti mai optimisti ca ei trb sa traverseze galaxia sa ajunga la noi;)Peace

  3. articolul este foarte interesant cele relatate de persoanele enuntate in articol par credibile atata timp cand din ce in ce se vorbeste tot mai mult ca pe langa existenta unei lumi extraterestre ar exista si o lume interna (adica in interiorul pamantului )alta multidimensionala etc…asa se explica si relatarile martorilor ca acele fiinte cu care luasera cotact spuneau ca locuiesc in fundul oceanelor

  4. Si eu cred lucrurile astea. Despre existenta extratetrestrilor ( de toate felurile posibile) mereu am crezut. Cica si noi rasa umana am fi o corcitura din 25 de rase extratetrestre. Dar desigur ca teorii sunt multe..si acum nu mai stii spre care sa optezi. Cert e ca ei exista, si mai ert de atat e ca sunt prosti cei care spun ca nu exista.

  5. vad ca sintem multi care ne pasioneaza misterul asta,nu vedeti ca totul se ascunde,totul e mister,ne duce pe toti cu frusecu,daca guvernele,televiziunea,radio,ziarele,etc,toata mas media ar publica adevarul sar schimba total sistemul social al oamenilor pe planeta,am avea cu toti alte idealuri si alt trai de viata,dar se vede peste tot ca ne sint blocate informatiile,vor sa fim manipulati exact cum vor ei,am lucrat in transporturi internationale multi ani,am vazut ca exista un plan bine pus la punct in asigurarea populatiilor din europa cu cereale,au grija sa mancam ce vor ei,sa ne dea banii cit vor ei si sa fim manipulatii tot timpul cu informatii pro si contra,atit cit sa stam tot timpul in ceata,sa nu mai stim cei adevar si minciuna