miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaPovestiri spiritualeDaca-i lasi pe oameni sa te foloseasca, te vor folosi tot timpul

Daca-i lasi pe oameni sa te foloseasca, te vor folosi tot timpul

Daca-i lasi pe oameni sa te foloseasca, te vor folosi tot timpul

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

O cearta izbucni intre cal si cerb. Calul se duse la vanator si ii ceru sa-l ajute sa se razbune pe cerb. Vanatorul fu de acord, dar spuse: „Daca vrei sa-l invingi pe cerb, trebuie sa ma lasi sa pun bucata asta de fier in gura ta, astfel incat sa pot sa te conduc cu fraul acesta, si sa-ti pun saua asta pe spate, astfel incat sa pot sa merg pe tine si sa-l urmarim pe dusmanul tau.”

Calul fu de acord, si vanatorul ii puse saua si fraul. Apoi cu ajutorul vanatorului calul se razbuna pe cerb, dupa care ii spuse vanatorului: „Acum, da-te jos si scoate lucrurile astea de pe mine”.

„Nu asa repede prietene”, spuse vanatorul. „Acum am reusit sa-ti pun saua si zabala, si prefer sa ramai asa cum esti”.

Daca-i lasi pe oameni sa te foloseasca, te vor folosi tot timpul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.