Astrologia moderna este inselatoare, pentru a-i tine pe oameni in ignoranta

Astrologia este cea mai veche stiinta a omenirii pe care se bazeaza toate religiile. Adevarata cunoastere vine prin iluminarea primului Hermes, regele Enmeduranki, care era un sfant in orasul Sippar, inainte de potopul lui Noe, in jurul valorii de 5500 i.Hr.

Astrologia este o stiinta exacta, care nu ar trebui sa se bazeze pe intuitie, ci pe calcule matematice precise si pe cunostinte. Cu toate acestea, in cazul in care o formula sau un algoritm este eronat sau inteles gresit, nu exista nicio posibilitate de obtine un horoscop natal adevarat sau exact.

In Mesopotamia au fost utilizate in principal zodiile siderale fixe. Zodiacul a fost si inca reprezinta situatia stelelor si constelatiilor de pe cer, bazandu-se pe precesii, solstitii si echinoctii, care variaza in timp! Acest zodiac, denumit zodiac sideral, este folosit astazi de cativa astrologi.

Marea amagire a astrologiei incepe cu Ptolemeu, care acum circa 2.000 de ani a introdus zodiacul tropical, care se bazeaza doar pe schimbarea anotimpurilor, care nici macar nu sunt aceleasi pentru orice punct de pe planeta. Zodiacul tropical coincide cu echinoctiul de 0° din Berbec de acum aproximativ 2.000 de ani, când Ptolemeu a fost popularizat. Dar punctul vernal nu mai este acolo!

Intr-adevar, a existat un zodiac tropical in Mesopotamia, dar el a fost construit in mod diferit, impartit in luni ideale, iar echinoctiul a fost in 15° pana la 30° case egale. Semnele si constelatiile nu au facut parte din acest zodiac si a avut cu totul alt scop.

Acum, in conformitate cu zodiacul tropical contemporan echinoctiul vernal este de 0° in Berbec! De ce nimeni nu a „mutat” punctul vernal zodiacal tropical 0° din Berbec la 5° in Pesti, cum este acum in timpurile noastre? Nu exista niciun motiv pentru a construi zodiacul pe baza timpului vernal din vremea lui Ptolemeu! Asta inseamna ca horoscopul nostru este in neregula cu 24°! Aceasta eroare a avut ca rezultat urmatoarele modificari: incapacitatea de a utiliza si a interpreta in zodiacul tropical stelele fixe si constelatiile, care sunt atat de importante.

Ce ramane apoi din zodiacul tropical si de ce astrologii moderni pot „ghici” destinul? Deoarece aspectele dintre planete nu se schimba. Practic, astrologii fac o harta a horoscopului, bazandu-se pe aspecte si pe intuitie. Fara intuitie, ei nu ar reusi. Dar, adevaratul astrolog se foloseste numai de cunostinte pentru a citi diagrama si niciodata de intuitie. Intuitia este doar pentru vrajitori; este un lucru minunat pentru a fi intuitiv, dar nu si in cazul astrologiei.

Si cum astrologii moderni care utilizeaza zodiacul tropical compenseaza eroarea de 24°? Destul de simplu. Ei au creat o terminologie astrologica, cum ar fi „astrologia psihologica”, „astrologia cuantica”, „astrologie karmica”, etc. Este extrem de ridicol si inselator. Astrologia este unica si este prima stiinta a omenirii; cealalta este ignoranta.

Care este scopul acestei simplificari masive a stiintei vechi a astrologiei? Scopul este acela de a mentine oamenii in ignoranta, pentru a nu fi capabili sa utilizeze astrologia in puterea sa deplina, tinand astfel oamenii orbi in Matrice.

Be the first to comment

Leave a Reply