Home Spiritualitate practicaCristaloterapie Meditatiile cu cristalele curcubeu: calatoriti inapoi catre sursa luminii pure!

Meditatiile cu cristalele curcubeu: calatoriti inapoi catre sursa luminii pure!

by admin
64 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Pe masura ce lumina alba pura se disperseaza prin prismele multidimensionale ale cristalelor, ia nastere curcubeul. Fiecare dintre culorile curcubeului isi manifesta propria si unica raza de lumina, cu esenta, vibratia, locul si scopul sau individual. Curcubeul este cea de a doua faza a luminii pure care se dezvolta in forme mai dense. Pe masura ce lumina patrunde in planul fizic, ea se manifesta intr-o infinitate de feluri. In realitate, nu este decat jocul pe care-l fac lumina si culoarea.

Curcubeele reprezinta un simbol special al luminii in culori panoramice. Ele sunt caracteristicile intregii creatii. Atunci cand pot fi vazute curcubeiele dupa ploaie si furtuna, aceasta inseamna o noua speranta si o viata noua. Curcubeul este un semn ca soarele este permanent in spatele norilor indoielii noastre. In ocazii speciale, aceste stralucitoare reprezentari ale luminii pot sa fie gasite in cristalele curate si clare de cuart. Aceste curcubeie au ales sa traiasca in lumea scara a cristalelor.

Cristalele de cuart speciale au capacitatea de a capta razele curcubeului si de a le proiecta frumusetea catre noi. Aceste cristale curcubeu sunt un cadou al Universului pentru cei alesi. Curcubeiele care se gasesc in cristale danseaza magnific in timp ce cristalele sunt miscate in lumina. Cristalele curcubeu ne pot invata cum sa observam multiplele fatete in propria si unica noastra expresie a luminii ramanand puri si, in mod constient, plini de culori in toate aspectele vietii.

Cristalele curcubeu pot fi folosite in meditatie pentru a ne insoti in regatul culorii pure. In timpul meditatiilor cu cristalele curcubeu, constiinta umana poate calatori inapoi catre sursa luminii pure, marele soare central. Sursa eterna a luminii este fundatia pe care este construita intreaga realitate. Interceptarea unei singure sclipiri sau experimentarea acestei esente omnipotente, chiar si numai pentru o singura clipa, este de ajuns pentru a transforma insasi natura propriei vieti. Atunci cand aceasta legatura universala este realizata, nu mai exista nimic care sa nu poata fi realizat sau transformat. Atunci cand sufletul uman se aliniaza acestei forte cosmice, realitatea capata o noua dimensiune.

Pentru a practica meditatia cu cristalul curcubeuu puteti fie sa tineti cristalul la nivelul ochilor si sa priviti tinta inauntru curcubeului, permitand apoi constiintei sa perceapa adevarata natura a luminii si culorii, fie sa inchideti ochii si sa asezati cristalul in zona celui de-al treilea ochi, permitand esentei cristalului sa va insoteasca intr-o calatorie interioara.

Cristalele curcubeu sunt minunate pentru tratarea persoanelor care se confrunta cu stari depresive. Daca tineti pur si simplu cristalul curcubeu in mana stanga si il asezati apoi in zona chakrei inimii, acele emotii negative vor fi dizolvate si neutralizate, rezultand apoi bucurie, entuziasm, incredere si dragoste. Pe masura ca razele curcubeului fac sa radieze magia lor multicolora in vietile noastre putem servi mai bine fortele luminii si ale dragostei. Folositi aceste minunate daruri cu bucurie si entuziasm.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment