Home Spiritualitate practica Cum se lucreaza cu cristalele?

Cum se lucreaza cu cristalele?

by admin
87 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea luminii in munca voastra de vindecare. Puteti cumpara cristale de la librariile cu lucrari metafizice sau de la magazinele de cadouri, de la expozitii de cristale si minerale sau prin Internet.

Alegeti-va cristalul intuitiv, dupa cum sunteti atrasi de culoarea sa si de modul in care va face sa va simtiti cand il tineti in mana. Tineti cristalul in dreptul celui de-al treilea ochi si observati orice vibratie care poate sa apara si sa arate daca cristalul este viu si are o energie vitala mare. Cristalele obosite nu vor produce nicio senzatie atunci cand le luati in    mana.

Imediat ce l-ati cumparat, curatati-va cristalul de incarcatura sa energetica anterioara. Cel mai bun mod de a curata un cristal este sa-l puneti direct la lumina soarelui timp de doua sau chiar patru ore. Unii oameni recomanda cufundarea cristalului in apa sarata, insa aceasta metoda poate deteriora unele cristale.

Incarcati-va cristalul la lumina lunii, in special in seara de dinaintea lunii pline. Chiar daca norii opresc lumina lunii, energia ei va patrunde totusi si va incarca cristalul.

Cristalele sunt puternice cand sunt purtate ca bijuterii, tinute in mana, puse pe zonele ranite sau bolnave, deasupra chakrelor sau in casa. Multor oameni le place sa doarma cu cristale alaturi de pat sau sub pat, in timp ce pentru altii acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea sa doarma.

Cristalele pot fi puse si in apa de baie, pentru a o incarca cu energie vindecatoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecatoare in apa de baut, daca le punem in sticla sau in pahar (desigur, fiti atenti sa nu inghititi cristalele!).

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

elena 11 iulie 2010 - 10:15

BUNA ZIUA MA INTERESEAZA CUM SE PURIFICA TURMALINA NEAGRA BRUTA AM UNA DE 2,5 KG SI DACA O TIN IN CASA I-MI DA APARATURA ELECTRONICA PESTE CAP O BLOCHEAZA,,SE SPUNE CA SE TINE LANGA CALCULATOR SAU LOCURI UNDE STAGNEAZA ENERGIA NEGATIVA , MA PUTETI AJTA SA-MI SPUNETI UNDE TREBUIE ANPLASATA…MULTUMESC casatopnord@yahoo.com //o zi minunata

Maria 11 noiembrie 2015 - 12:40

am doua cristale : sub forma “Sfintei Treimi” si unu cu doua colturi (douadegete unite) , cum sa progedez pentru a le purifica si a-mi fi de folos in casa si pentru mine personal , pt sanatate si prosperitate …. Va multumesc !

Leave a Comment