Home Spiritualitate practicaMeditatii Calatoriti in astral cu ajutorul imaginatiei

Calatoriti in astral cu ajutorul imaginatiei

by admin
250 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

imaginatie-corp-astralMetoda imaginatiei este cea mai folosita metoda de catre cei care fac, obisnuit, calatorii in astral. Necesita aceleasi conditi generale de relaxare, o camera linistita, ochii inchisi si, daca simtiti nevoia, putina muzica. Iata cum procedati: stand relaxati, cu ochii inchisi, intr-un fotoliu, va stabiliti mental, in mod clar, locul sau zona unde vreti sa faceti calatoria astrala (planeta, stratul sau zona pamantului in care vreti sa calatoriti).

Imaginati-va apoi cum parcurgeti drumul pana la locul dorit, imaginati-va ca traiti intens intalnirea cu locul sau zona dorita si apoi lasati imaginatia libera sa va arate si sa va redea zona din astral pe care ati dorit sa o vizitati. Aveti grija sa nu influentati in niciun fel imaginatia, dupa ce ati lasat-o libera, caci daca emiteti in acest timp cea mai mica influenta, riscati sa calatoriti in proprile forme gand si in proprile iluzii, nicidecum in astral.

Aceasta metoda este des folosita de cei care au capacitatea de a materializa. Daca vreti si voi sa materializati ceva sau macar sa obtineti ceva foarte usor reusiti folosind imaginatia. Drumul este simplu: imaginati-va si traiti in astral ca si cum ati fi realizat intocmai ceea ce v-ati dorit. Pentru ca in planul fizic sa reusiti sa aveti ceva, trebuie ca mai intai sa reusiti si sa aveti acel lucru in astral. Doar in acest fel veti reusi tot ceea ce vreti sa obtineti in viata: sanatate, bogatie, fericire. Imaginati-va si traiti in astral starea de a fi sanatosi, fericiti, bogati.. si apoi va urma, in mod absolut sigur, implinirea acestor stari si in planul fizic.

Utilizand metoda imaginatiei va va fi foarte usor sa faceti si voi calatori astrale. Trebuie folosit si in cadrul acestei metode, ca si in metodele de calatorie astrala, acelasi ecran mental situat cam la doi metri in fata ochilor si avand dimensiunile de cinci pe cinci metri. Pentru a reusi total aveti nevoie de multa, multa incredere in voi insiva.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

6 comments

ghizela 20 mai 2010 - 7:49

…si chiar daca nu materializezi nimic,se creeaza o descatusare si un simtamint de bine.Acupuncturista mea ne punea sa calatorim cu imaginatia,si credeti-ma ca da rezultate.

Eliza 20 mai 2010 - 10:56

Fiecare din noi dorim sa facem calatorii astrale ,dar
imi imaginez ce o persoana, o gradina,o casa ?!
Scopul fiecaruia e altul ,eu cum sa mi-l imaginez pe
iubitul meu care a plecat acolo, sus si m-a lasat singura?

ghizela 20 mai 2010 - 16:36

Eliza,incearca,si vei trai in paralel o a doua viata de care nu vei sti decit tu,crede-ma!

petit 20 mai 2010 - 18:34

shalom…problema e ca pe mine nu ma ajuta ba din contra ma demoralizeaza intoarcerea dintr-o calatorie astrala…asa ca prefer realitatea plictisitoare decat imaginatia mea bolnava…

DRAGOS 20 mai 2010 - 23:50

Totul care tine de paranormal aproape este posibil cu ajutorul imaginatiei, pt ca ce iti imaginezi, este un fel de amplificare a gandului, care iti deplaseaza spiritul iesind din, dar in corp mai ramane energie, pt a nu murii.

ioana 21 octombrie 2013 - 18:41

Va rog ajutatima!!Eu incerc de mult sa fac calatorii astrale dar nu imi iese!Stau in pat imi imaginez.Simt duar ca ma scufund in pat si simt ca ma inalt.Dar nu o fac.Nu trebuie sa ai deschis al treilea ochi pentru a face asta nu?

Leave a Comment