Copiii Curcubeu si energia vindecatoare a curcubeului

Social Media

Energia curcubeului

Sa ne referim putin la culorile curcubeului. Benzile de lumina naturala sunt alcatuite din culorile rosu, oranj, galben, verde, albastru, indigo si violet – culorile curcubeului. Ati vazut aceste culori in prisme, in picaturile de apa si in cristalele limpezi de cuart. Curcubeele sunt asociate cu zambetele si cu fericirea, deoarece corpul uman a fost destinat sa absoarba si sa asimileze energia curcubeului prin intermediul luminii solare.

Fiecare dintre noi avem un curcubeu in fiinta noastra, cunoscut sub numele de chakre. Chakrele sunt conexiunea noastra naturala cu lumina divina si cu lumina fizica a soarelui. Cand absorbim suficienta lumina solara si curcubee, ne simtim fericiti si plini de viata in mod firesc.

Cu toate acestea, cand aerul devine murdar din cauza poluarii si oamenii incep sa petreaca mai mult timp in casa, se diminueaza gradul de absorbtie a energiei curcubeului. Aceasta duce la agresivitate umana si suferinta. In loc sa recunoasca solutia cea mai simpla (mersul afara), oamenii incearca sa gaseasca fericire prin mijloace din ce in ce mai artificiale.

Interesant e faptul ca si delfinii emit energia curcubeului, asa cum faceau si oamenii candva. De aceea, delfinii se afla in mod regulat in bataia luminii soarelui, nefiltrata depoluarea oraselor, si se misca permanent. Aceste doua componente le ofera delfinilor acea dispozitie jucausa pe care ati observat-o intotdeauna.

Energia curcubeului este concentrata in Reiki, Qi Gong, prana si alte nume date canalizarii energiei curcubeului prin mainile si inimile noastre. Cristalele ofera, de asemenea, curcubee prismatice prin focalizarea si directionarea luminii in benzi colorate.

Cum sunt copiii-curcubeu?

Energia curcubeului in casele oamenilor vine, odata cu nasterea noilor „Copii Curcubeu „. Copii Curcubeu reprezinta generatia care venea dupa Copiii de Cristal.  Copiii Curcubeu sunt extrem de sensibili, iubitori, iertatori si inzestrati cu puteri magice, asemenea Copiilor de Cristal. Diferenta consta in faptul ca Copiii Curcubeu nu au mai fost niciodata pe Pamant, deci nu au nicio karma de echilibrat si, prin urmare, aleg sa se nasca in familii pe deplin pasnice si functionale.

Ei nu au nevoie de haos sau de provocari pentru a-si echilibra karma si a creste. Din acest motiv, Copiii Curcubeu se nasc din parinti de cristal (cercetasii care au venit pe Pamant in anii 1980). Pe masura ce Copiii de Cristal imbatranesc, ei vor deveni parintii iubitori de pace care vor da nastere noilor Copii Curcubeu.

Copiii Curcubeu sunt absolut deschisi afectiv si iubesc neconditionat. Spre deosebire de cei de cristal, care arata afectiune numai oamenilor care se dovedesc demni de incredere, cei curcubeu sunt universal afectuosi. Ei ne vindeca cu inimile lor uriase si ne invaluie intr-o patura de energie colorata in culorile curcubeului, de care avem atat de multa nevoie. Ei sunt adevarati avatari veniti pe acest Pamant.


Social Media

10 Comments

 1. Frumos si adevarat…si vreau sa adaug ceva personal…ce simt…Simt ca cei maturi..care si au curatat karma si au un drum in conformitate cu destinul lor, daca au ca dominanta Luna , au parti din viata , segmente de cristal , indigo…Adica evolueaza foarte rapid prin puterea inimii , iubirii.Acesti copii sunt rezultatul firesc al evolutiei umane si reprezinta dragostea divinitatii pentru OM.

 2. E minunata descrierea, e o lume a viselor acesti copii, e prea departe acea lume cu acesti copii, toata lumea vede in ce lume traim, toata lumea vede cata nepasare si cata suferinta…si asa zisa noua generatie povestita de unii tocmai ca sa ne mai aline din dureri si din suferinte…dar pana la urma urmei sunt doar povesti…pe cand noua generatie o vedem cu totii cum este…realitatea e una si povestea si visele sunt altele…nu putem amesteca visul cu realitatea…vedem cu totii incotro se indreapta lumea, spre o autodistrugere sigura…faptu ca viitorul nostru se va schimba datorita acestor copii minunati sau noii generatii, este cam o poveste ….desi nu as vrea sa fie doar o poveste, mi-as dori sa fie adevarat, dar vad cu ochii mei ca e doar poveste….
  Care ar fi semnele ca noua generatie ar putea sa schimbe viitorul acestei lumi in bine? Eu vad foarte putine si razlete…infim de razlete….sunt pe ici copii exceptionali, in rest….normalitate pentru o realitate ce se autodistruge singura….
  Imi cer scuze ca sunt atat de pesimist, dar cu totii vedem care este realitatea in care traim…
  Imi doresc si eu sa vina acesti copii de cristal din povestea voastra, dar raspunsul la aceasta intrebare: vor veni ei oare? este prea departe de a primi un raspuns cert si sigur…

  Urez toate cele bune si frumoase la toti si Doamne ajuta sa vina acesti copii, eu m-am saturat de realitatea asta …. ei ar putea-o schimba daca am accepta aceasta poveste cu ei…dar oare cati vom accepta asta?

 3. doamna Camelia Alban, umbla vorba prin FOCSANI ca nu-l lasati pe copilul dvs „curcubeu” sa-si vada tatal si-l tarati prin tribunale cu procese penale cu minciuni penibile… si ca-l agresati fizic si psihic prin noul dvs amant… un nene tatuat si agresiv. Am inteles ca sunteti si „psiholog de copii”…:))) halal… bravo

 4. ,,Umbla vorba,, ca d-nul Alban Ionel e un psihopat scapat de la Spitalul 9 , care nu-si urmeaza tratamentul si ar fi bine sa se intoarca la Psihiatrie.
  Ar fi bine sa lase in pace oamenii normali si sa nu-si mai hartuiasca fosta sotie si pe copilul sau.
  D-na psiholog e un model de caracter si Om , care a ajutat generatii de copii ca si mine sa-si rezolve problemele emotionale si sa ne dea curaj in viata…
  Mai bine , d-nule Radu, lasati barfa si ce spune lumea…macar in Postul Pastelui …in caz ca nu sunteti sectant ca si d-nul…Alban?!
  Rusine!!!

 5. O cunosc pe d-na psiholog Camelia Alban.Mi-a ajutat copilul si pe multi altii ,deci nu pot sa cred ce scrieti ,,d-nule Radu,,
  Cred ca TU esti Alban Ionel si te ascunzi in spatele unui pseudonim .Asta demonstreaza ce fel de om esti, ca nu ai curaj sa vorbesti deschis .
  Te sfatuiesc sa vizitezi un specialist , deoarece dovedesti ca esti o un om foarte frustrat si bolnav.

 6. D-na psiholog Camelia Alban m-a ajutat enorm cu copilul meu si cunosc multi parinti si copii pe care i-a ajutat deasemenea. Deci aceea ce scrieti acolo, ,,d-le Radu,, nu pot sa cred !
  Deoarece parerea mea este ca in spatele acestui pseudonim, se ascunde un om foarte frustrat si bolnav care nu are curaj sa-si foloseasca numele real, poate acea persoana are multe de ascuns si concluzia mea este ca aceasta persoana este d-l Alban Ionel , care doar incearca sa denigreze numele fostei sotii !!!

Leave a Reply