Cristalele: inmagazineaza, amplifica si transfera energia! Puterile lor secrete vindecatoare…

Social Media

Proprietatea de baza a cristalelor este aceea de a inmagazina, amplifica si transfera energie. Inca din vechime, oamenii au folosit cristalele si pietrele pretioase nu doar ca elemente decorative, de podoaba, ci si pentru puterile lor secrete vindecatoare.

Dael Walker, director al „Crystall Awareness Institute” (SUA) si cercetator in domeniul cristalelor, afirma in urma experientelor realizate timp de 21 de ani ca cristalele reactioneaza la ganduri si sentimente, avand puterea de a intensifica energia spirituala care va avea drept urmare accelerarea proceselor de vindecare. In aceasta directie, succesele lui au fost depline reusind prin terapia cu ajutorul cristalelor sa vindece tumori maligne, boli de cancer, afectiuni reumatismale, sa elimine diverse dureri acute, migrene etc. Toate acestea au fost studiate, verificate si confirmate de catre medici pe baza fiselor de consultatie medicala ale pacientilor si ale declaratiilor lor.

Cristalele au forme si culori diferite ceea ce va face ca ele sa actioneze diferentiat. In consecinta, in functie de ceea ce dorim sa realizam, vom folosi un anumit tip de cristale sau o combinatie a lor. Iata cateva recomandari ale unor pietre:

* Ametistul amplifica intuitia si puterea de autovindecare. Elimina insomnia, nelinistea si frica.
* Granatul echilibreaza emotional fiinta, amplifica increderea in sine si regularizeaza tensiunea arteriala.
* Acvamarinul limpezeste gandirea si elimina tulburarile urinare.
* Coralul elimina migrenele (durerile de cap), asigura echilibrul sentimental.
* Opalul este o piatra sensibila. Reimprospateaza energiile spirituale si fizice.
* Safirul este “piatra controlului”, ii inspira pe marii conducatori, ghizi spirituali.

Purificarea cristalelor. Inainte de a folosi un cristal este necesar sa-l purificam. Pentru aceasta il vom introduce intr-un vas cu 2 litri de apa si 230 grame sare unde il vom lasa 7 zile. Apoi il vom scoate si nu vom mai da voie nimanui sa-l atinga. Cristalele pot fi incarcate cu un anumit tip de energie subtila de catre fiintele care au o initiere in acest sens sau prin expunere la razele Soarelui sau ale Lunii (cu doua zile inainte de Luna plina).

Cum sa folosim cristalele? Plantele care incep sa se ofileasca le vom inconjura cu un cerc facut din cristale mici sau vom introduce in pamant cateva cristale mai mari. Pentru vindecare putem bea sistematic dintr-un vas in care tinem un cristal. Aparatele electrice si computerele functioneaza mult mai bine daca li se incorporeaza un cristal.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply