Home Spiritualitate practicaFenomene psi Pot visele sa prevada moartea cuiva? Concluzie uluitoare dupa un studiu de 25 de ani

Pot visele sa prevada moartea cuiva? Concluzie uluitoare dupa un studiu de 25 de ani

by admin
322 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un studiu realizat timp de 25 de ani a analizat corelatia dintre visele precognitive privind moartea cuiva si evenimentul decesului acelei persoane. Cu toate ca nu a existat niciodata dovezi concludente care sa sugereze ca visele noastre sunt capabile sa prezica evenimente viitoare, exista unii care cred acest lucru.

Un caz notabil, care a avut loc in 1975, este cel al unei femei care s-a trezit dintr-un cosmar teribil in care s-a vazut murind in timp ce incerca sa o salveze pe fiica sa de pe o cale ferata. Dupa doar doua saptamani, ambele persoane au fost ucise de un tren in aceleasi circumstante. Acest lucru a putut fi doar o coincidenta sau a existat mai mult decat atat?

Dr. Andrew Paquette – un cercetator de vise – a efectuat un studiu amplu, inregistrandu-si propriile vise pe o perioada de 25 de ani, in efortul de a demonstra ca visele precognitive sunt pur si simplu un caz de sansa aleatorie si selectiva. In 2015, el a efectuat o analiza a viselor sale, cautand orice vise legate de moartea persoanelor pe care le-a cunoscut, dar pe care le-a experimentat inainte de moartea propriu-zisa a acelor persoane. A facut o lista cu 12 nume. Concluziile sale au fost socante: el a visat despre moartea tuturor acelor persoane. Daca intr-un caz a existat un decalaj de pana la 6 ani intre astfel de vise si moartea persoanei, intr-un alt caz, cercetatorul a descoperit ca a visat moartea unei persoane chiar in aceeasi zi in care ea murise. In acea dimineata, chiar s-a trezit si i-a spus sotiei sale ca este sigur ca persoana era moarta.

S-ar putea ca aceasta sa fi fost doar o coincidenta sau se poate prevedea cu adevarat moartea unei persoane intr-un vis? Dar, deocamdata, este imposibil de stiut cu siguranta…

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): psychologytoday.com

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Pot visele să prezică moartea cuiva? – ASTA N-O ȘTIAI ! 26 iulie 2020 - 11:47

[…] pe care le-a experimentat inainte de moartea propriu-zisa a acelor persoane. Citește continuarea aici […]

Leave a Comment