Meditatie deosebita in miscare – oferita de maestrul spiritual Joe Dispenza

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

A medita nu inseamna a sta nemiscat undeva si a-ti elibera mintea. Se poate face meditatie chiar si din mers. Oare cum? Maestrul spiritual Joe Dispenza ne ofera o solutie.

Mai intai, incepe prin a gasi un spatiu linistit in natura. Deconecteaza-te de la mediul exterior si ancoreaza-te in momentul prezent prin a inchide ochii. Constientizeaza-ti centrul inimii, unde sufletul si inima se intersecteaza cu campul unificat si adu aici emotii cum ar fi recunostinta, bucuria, inspiratia, compasiunea, iubirea. Daca vei crede in noul tau viitor cu toata inima, acesta se va activa.

Pune-ti atentia pe inima, permitand respiratiei sa intre si sa iasa din acest centru – respira chiar mai lent, mai adanc si mai relaxat – cam doua minute. Revino la a crea emotii inalte in inima ta pentru doua sau trei minute. Radiaza acea energie in spatiul din jurul corpului tau si ramai prezent cu acea energie. Conecteaza-te la energia viitorului tau. Dupa cateva minute, sustine o intentie clara in mintea ta. Poti alege un simbol reprezentativ care sa te conecteze la energia viitorului tau. Schimba-ti starea de a fi cu sentimentele acestor emotii inalte si focuseaza-te pe a emite acea semnatura electromagnetica noua in camp. Ramai in aceasta stare timp de doua sau trei minute. Apoi, deschide ochii si, fara sa privesti la ceva sau cineva, deschide-ti focusarea pe spatiul din jurul corpului tau in spatiu, in timp ce mentii acea stare de transa.

Incepe sa mergi cu ochii deschisi in timp ce ramai deschis. Cu fiecare pas pe care il faci, incorporeaza acea energie noua – acea frecventa noua sau orice creezi in viitorul tau. In timp ce iei aceasta energie cu tine in timp ce mergi, in viata ta cotidiana, mergand ca noul tau sine, activezi aceleasi retele neurologice si produci acelasi nivel mental ca atunci cand meditezi cu ochii inchisi.

Apoi aminteste-ti viitorul. Lasa imaginile sa vina, simtindu-le si incarnandu-le. Uneste-te cu ele. Devino ele. Continua sa mergi timp de aproximativ 10 minute, apoi opreste-te ca sa te recalibrezi. Inca o data, inchide ochii si ridica-ti energia. Ramai prezent cu aceasta energie timp de 5 pana la 10 minute. In urmatoarele 10 minute, cu ochii deschisi in transa, mergi iar cu intentia si scopul de a fi viitorul tau sine. Cu fiecare pas pe care il faci, incarnand aceasta energie, te misti tot mai aproape de destinul tau si acesta se apropie de tine.

Fa aceste cicluri de doua ori. Cand ai terminat a doua tura, opreste-te si stai nemiscat pentru ultima data, focusandu-te cu adevarat pe modul in care te simti cu al patrulea centru energetic deschis. Poti folosi aceasta oportunitate pentru a afirma cine esti in functie de ceea ce simti. De exemplu, daca te simti nelimitat, chiar poti constientiza asta, spunand „Sunt nelimitat!”. Apoi, pune-ti mana pe inima ta frumoasa, cu intentia de a te simti apreciat si suficient de valoros pentru a primi ceea ce ai creat.

Ridica-ti energia cat de mult poti si simte recunostinta, apreciere si multumire. Acum fii constient de divinul din tine – energia care iti da viata tie si tuturor lucrurilor care exista. Multumeste pentru o viata noua inainte ca acesta sa se fi manifestat.

Be the first to comment

Leave a Reply