Entitatile malefice din cealalta lume care manipuleaza constiintele umane

Exista lumi sau niveluri formate din energie cu totul straina de om. Ne este greu deocamdata si sa presupunem ce fel de locuitori le pot popula. Totusi, cateodata avem de-a face si cu reprezentantii acestor lumi. De regula, ei singuri cauta sa ne contacteze. Aceste entitati sunt interesate de energia vietii. In unele invataturi magice se sustine ca ele se hranesc cu ea.

Magii negri si vrajitorii, prin proprie vointa, intra in contact cu reprezentantii lumilor diferite de a noastra. Ei o fac in cautarea cunoasterii, in cautarea puterii magice deosebite. Si gasindu-si un asemenea ajutor, ei ii ofera in schimbul cunoasterii posibilitatea de a se alimenta de la ei.

Una din modalitatile magice de a chema o asemenea entitate in lumea noastra este utilizarea oglinzii. Modalitatea este foarte complicata si periculoasa. Se poate intampla de la sine, daca omul, intamplator aflandu-se in transa in fata oglinzii se deschide prea mult pentru influenta intunecata.

Aceste entitati, odata ce au intrat in contact cu noi, sunt apte sa manipuleze constiinta umana. Contactul cu energia de origine straina ii provoaca omului o stare de fierbinteala sau frig, il intepeneste. Ele pot sa se iveasca in fata noastra sub diferite infatisari.

Cine sunt ele? Daniil Andreev in cartea „Trandafirul lumii” povesteste despre faptul ca in sistemul nivelurilor energetice constituit in jurul planetei noastre exista niveluri in care locuiesc fiinte domestice si antiumane prin natura lor. In forma lor adevarata ele n-ar putea niciodata sa apara in lumea noastra. Dar ele poseda o tehnica superioara si stiu sa directioneze energia, de aceea intr-un fel sau altul, au eliberat-o sa intre, din timp in timp, in contact cu oamenii. Ele vor un singur lucru, ca toate fiintele dinamice: stapanirea omenirii. Ele ajung la noi prin fisurile dintre lumi. Incearca sa comunice cu noi. Dar diferenta dintre constitutiile energetice, diferenta psihologica fac din aceasta relationare ceva nu prea deslusit, uneori chiar absurd

O asemenea fiinta demonica poate sa apara in casa fara stiinta si participarea noastra. Este de-ajuns sa gaseasca o trecatoare si sa simta slabiciunea judecatii umane sau a psihicului si va incerca neaparat sa intre in vorba cu omul de indata ce va avea putere pentru aceasta. Dar animalele domestice pot sa va ajute in acest caz. Ele reactioneaza cu violenta la aparitia unor asemenea fiinte in casa. Si cateii si pisicile se pun in garda, se uita intr-un punct fix la ceva pe care il vad numai ei. Dupa care cainii incep sa schelalaie si sa latre la creatura invizibila, iar pisicile isi arcuiesc spatele si scuipa. In cele din urma alearga spre stapan, cautandu-si scaparea la om.

Si copiii sunt capabili sa simta mai repede decat adultii prezenta vrajmasa a cuiva in casa. Daca copilul dvs. doarme prost, il chinuie cosmarurile, iar la trezire sustine plangand ca in dormitor este cineva si nu vrea sa ramana singur in camera, trebuie neaparat sa luati in considerare varianta asta. Spaimele copiilor pe departe nu sunt intotdeauna fantezii sau capricii. Incercati sa-l culcati pe copil in alta camera. Daca acolo va adormi linistit, inseamna ca in dormitorul lui este intr-adevar ceva necurat.

Be the first to comment

Leave a Reply