Home Spiritualitate practica Ma-Uri, masajul care aduce armonie in corpul nostru

Ma-Uri, masajul care aduce armonie in corpul nostru

by admin
190 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

masaj-75Unul dintre masajele interesante si in voga in occident si nu numai este Ma-Uri. Ajuns mai nou si in tara noastra Ma-Uri este un sistem care se adreseaza atat celor care doresc o armonizare cat si pentru cei care au un diagnostic.

care se adreseaza atat celor care doresc o armonizare cat si pentru cei care au un diagnostic.

Credinta polinezienilor este aceea ca ei au venit din constelatia Pleiadelor, steaua numita Matariki. De asemenea ei considera ca sunt o ramasita a legendarului continent Mu sau Lemuria. Povestea lor spune ca au venit pe Pamant pentru a-si gasi pacea si o noua casa ajutind pamantenii in trecerea lor prin aceasta lume. Ei au luat forma umana si au devenit cunoscuti alaturi de populatia bastinasa ca poporul puterii secrete.

Legendele povestesc ca si-au impartit cunostintele spirituale cu populatia continentului Mu astfel ca astazi masajul polinezian, care are efectul de a armoniza corpul, mintea si spiritul, este considerat de polinezieni a fi una din tehnicile stravechi mostenite de la cei veniti din spatiu. “Ai fost chemat sa duci lucrurile stravechi inainte intr-un nou mod, ai fost invitat sa dansezi acest tril al iubirii si al risului, sa cinti armoniile universului. Aceasta este puterea si visul tau”, a soptit Invatatorul atunci cand a fost intrebat ce este visul Huna.

Astazi, Ma-Uri este o usa deschisa pentru cei care doresc sa cunoasca magicul dans polinezian impletit cu ritm, masaj si cantec. Schimbarile care au loc in timpul acestui tratament sunt in acelasi timp la nivelul corpului si al mintii, al emotiilor si al sufletului.

Ce este Ma-Uri?

Numele

Ma-Uri a fost creat in 1990 de Hemi Fox pentru a identifica noul sistem de vindecare care-si tragea radacinile din practicile si principiile vechi Huna. Una din traducerile cuvintului ar fi “descendent al copiluluiluminii albe”, referindu-se la faptul ca polinezienii se considera a fi veniti din stele. Cu alte cuvinte Ma-Uri poate fi definit ca fiind manifestarea sau expresia principiilor sacre ale vietii, derivate si sustinute de energia Matariki oferite omenirii prin calea straveche polineziana.

Este un masaj care are un efect adanc, care aduce armonia in corpul nostru si in intreaga structura energetica. De asemenea ajuta la eliminarea tensiunii si a blocajelor emotionale, castigand in schimb echilibru si armonie. Acest tip de masaj are efect atat in sfera fizicului, cat si in cea a psihicului.

Ce este special la Ma-Uri?

Masajul polinezian este un masaj care impleteste dinamismul miscarilor cu atingerile si ritmul. Practicianul se misca in continuu in jurul mesei de masaj urmind un anumit model de pozitionare a picioarelor si al corpului.

Cel mai adesea masajul se executa cu antebratele considerandu-se a fi singura parte din corp care nu interactioneaza energetic. Bratele se misca de-a lungul corpului in ritmul muzicii polineziene, creand o continua curgere si ritm care curata, vitalizeaza si activeaza vindecarea persoanei pe toate planurile: corp, minte si spirit.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment