Atentie la cifra 8! Poate aduce mult ghinion in vietile voastre…

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

8 este cea mai puternica dintre cifre care cel mai usor se materializeaza in viata noastra. Importanta lui 8 este determinata prin acel fapt ca ea reprezinta suma 4 + 4. Iar 4 este cifra pamantului si materiei; de aceea 8 reprezinta viata sociala, succesele si pierderile materiale, exaltarile si decaderile. Probabilitatea decaderilor, pierderilor, ghinioanelor la 8 este de doua ori mai mare decat la 4; de aceea, pentru un 8 este mult mai posibil un faliment spectaculos, o pierdere imensa sau un scandal de proportii, in comparatie cu 4.

Cifra 8 inseamna a castiga bani foarte multi, un succes enorm exprimat atat in bani cat si in recunostinta, slava, chiar si dobandirea puterii. Omul guvernat de cifra 8 poate fi ieri un muncitor de rand, iar astazi este deja director sau mare afacerist. Dar, avand cifra 8, cu cat poti ajunge foarte repede sus, cu atat poti cobori la fel de repede jos.

In traditia crestina, 8 reprezinta viata dupa moarte si nu are nimic comun cu petrecerea timpului in societatile inalte. 8 simbolizeaza viata dupa moarte sau viata dupa viata, fiindca sta dupa cifra 7 (cifra vietii). In final, 8 reprezinta vesnicia si infinitatea, simbolul matematic al infinitului este un 8 culcat.

In alta interpretare spirituala, 8 este format din doua cercuri, dintre care cel de sus arata viata de dincolo de moarte, iar cercul de jos – viata in lumea materiala. Punctul intersectiei acestor doua cercuri este punctul reincarnarii – trecerea dintr-o lume in alta, dintr-o forma de viata in alta.

Acolo unde apare o aglomeratie mare de 8 si 4 este foarte clar ca se va intampla ceva foarte neplacut. Oamenii cu cifra de vibratie 8 sunt permanent urmariti de aceste ghinioane, iar in ziua si in locul unde se acumuleaza mai multi de 8 si de 4, cateodata si 6 la un loc, neaparat se va intampla ceva negativ.

De exemplu, pe 06.08.1945 a fost aruncata prima bomba atomica asupra orasului Hiroshima; catastrofa ca explozia de la Cernobal (04.1986), diverse catastrofe, accidente, asasinate, aproape toate s-au petrecut sub vibratia cifrei 8.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply