luni, octombrie 3, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMasajul secret al vindecatorului Edgar Cayce - pentru a ne elibera de...

Masajul secret al vindecatorului Edgar Cayce – pentru a ne elibera de otravuri si a ne fortifica trupul

Masajul secret al vindecatorului Edgar Cayce – pentru a ne elibera de otravuri si a ne fortifica trupul

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Edgar Cayce a fost un mare vindecator. Intr-una din lecturile sale, el vorbeste despre importanta enorma a masajului. Masajul este foarte bun din urmatorul motiv: inactivitatea provoaca o subrezire, o slabire a anumitor zone de-a lungul coloanei vertebrale – zone de unde pleaca impulsurile nervoase care merg spre diverse organe. Unele primesc o mai mare stimulare nervoasa decat altele; astfel, masajul restabileste echilibrul ajutand ganglionii sa primeasca influx nervos asa cum ar trebui, ceea ce ajuta circulatia in diversele parti ale organismului.

In toate bolile unde este slabit sistemul nervos – si sunt multe -, Edgar Cayce recomanda masaje. Iata cum ar trebui facut un masaj: de doua ori pe zi, masati-va corpul in special de-a lungul coloanei vertebrale. Seara, folositi pentru masaj ulei de masline – ulei de masline scurs inainte de teasc; fiecare segment al coloanei, fiecare vertebra va fi masata. Frecati bine pentru a face sa patrunda uleiul in corp. Masati membrele, in special de-a lungul nervului sciatic, nervilor care merg de la plex pana la brate si antebrate si masati de-a lungul antebratelor, interior si exterior.

Faceti baie dupa masajul complet. Acest masaj trebuie sa dureze 20-25 de minute. Dimineata masati-va corpul cu tinctura de smirna. Aceasta are drept scop sa intareasca si sa relaxeze sistemul muscular, sa imbunatateasca locomotia, sa ajute corpul sa se elibereze de otravuri si sa fortifice tot organismul, in general. De urmat timp de cel putin cincisprezece zile, la rand.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.