Masajul secret al vindecatorului Edgar Cayce – pentru a ne elibera de otravuri si a ne fortifica trupul

Social Media

Edgar Cayce a fost un mare vindecator. Intr-una din lecturile sale, el vorbeste despre importanta enorma a masajului. Masajul este foarte bun din urmatorul motiv: inactivitatea provoaca o subrezire, o slabire a anumitor zone de-a lungul coloanei vertebrale – zone de unde pleaca impulsurile nervoase care merg spre diverse organe. Unele primesc o mai mare stimulare nervoasa decat altele; astfel, masajul restabileste echilibrul ajutand ganglionii sa primeasca influx nervos asa cum ar trebui, ceea ce ajuta circulatia in diversele parti ale organismului.

In toate bolile unde este slabit sistemul nervos – si sunt multe -, Edgar Cayce recomanda masaje. Iata cum ar trebui facut un masaj: de doua ori pe zi, masati-va corpul in special de-a lungul coloanei vertebrale. Seara, folositi pentru masaj ulei de masline – ulei de masline scurs inainte de teasc; fiecare segment al coloanei, fiecare vertebra va fi masata. Frecati bine pentru a face sa patrunda uleiul in corp. Masati membrele, in special de-a lungul nervului sciatic, nervilor care merg de la plex pana la brate si antebrate si masati de-a lungul antebratelor, interior si exterior.

Faceti baie dupa masajul complet. Acest masaj trebuie sa dureze 20-25 de minute. Dimineata masati-va corpul cu tinctura de smirna. Aceasta are drept scop sa intareasca si sa relaxeze sistemul muscular, sa imbunatateasca locomotia, sa ajute corpul sa se elibereze de otravuri si sa fortifice tot organismul, in general. De urmat timp de cel putin cincisprezece zile, la rand.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply