Trecerea de la corpul tridimensional (3D) la corpul 5D de lumina

Trecerea de la un corp tridimensional (3D) la un corp 5D de lumina inseamna trecerea de la carbon la cristalin. Este un proces urias de evolutie ca specie umana.

Sufletele noastre se pot inalta in constiinta 5D, in special in timpul experientelor din apropierea mortii sau prin exercitii speciale de meditatie. Dar, corpul este „lasat in urma”, deoarece frecventa sa a fost prea densa, prea legata de Pamant, pentru a tine pasul cu vibratia sufletului. Experimentarea starilor constiente 4D este o experienta noua.

In relatiile noastre 3D cu trupurile noastre, noi am fuzionat cu trupurile noastre. Sinele nostru 3D „fuzioneaza” cu trupul nostru si astfel fiecare simptom, fiecare experienta, fiecare emotie, fiecare gand, pare sa devina prinse in interiorul nostru. Toate aceste capcane de la nivel fizic creeaza boli, rani, toxicitati, diverse probleme, dependente. Dar, constiinta fiind prinsa in interiorul corpului, acest lucru nu permite nicio eliberare, nicio miscare energetica, nicio posibilitate de a transcede dincolo de corp.

Corpul spune: „Sunt epuizat de aceasta abordare. Pot fi mult mai mult. Vreau sa ma ridic si eu cu sufletul tau. Vreau sa fiu la fel de cristalin ca si chakrele tale. Vreau sa fiu la fel de sanatos, vibrant si netoxic ca inima ta vindecatoare. Vreau sa experimentez multi-dimensiunile. Vreau sa calatoresc la stele”. Da, acest corp merita mai mult.

Corpul 3D a cautat mereu confort; dar, confortul adesea insemna alimente care nu erau bune pentru el, care nu erau sanatoase, care faceau ca trupul sa nu se mai simta vital. Corpul 3D, condus de sinele nostru 3D, a facut apoi „alegeri” care au cauzat boala si care nu au fost aliniate la frecventele noastre sufletesti.

Corpul 4D se trezeste, pe masura ce sinele 4D se afla in proces de invatare, educandu-se despre ceea ce este sanatos si ceea ce nu este, despre ceea ce mananca constient si ce nu. De obicei, sinele 4D este cel care alege sa nu mai manance fiinte / animale, deoarece sufletul nu mai poate sta pe frecventele joase.  Corpul 4D si cel 5D vor avea probabil nevoie de mai putina hrana, deoarece ele vor sta din ce in ce mai mult pe energia frecventelor vibrationale de dragoste, mai inalte. De asemenea corpul 4D / 5D nu isi mai doreste sa ia medicamente, spunand: „Fara substante chimice, fara alimente procesate, fara medicamente”.

Be the first to comment

Leave a Reply