marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiMeditatia asupra celei de-a doua chakre a organismului nostru: swadhistana chakra. Ne...

Meditatia asupra celei de-a doua chakre a organismului nostru: swadhistana chakra. Ne dilata corpul nostru astral!

Meditatia asupra celei de-a doua chakre a organismului nostru: swadhistana chakra. Ne dilata corpul nostru astral!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

swadhistana chakraCea de-a doua chakra a trupului nostru, numita swadhistana, este centrul energetic sacral si este localizata in corp la trei degete sub ombilic. Organele si functiile controlate sunt: digestie, gestatie, intestine, stomac, pancreas, ficat, splina, rinichi, tract urinar, uter. Glandele subordonate si hormonii influentati sunt: sexuale, estrogenul, testosteronul. Functiile: placere, se*ualitate, procreatie, creativitate. Bolile generate de disfunctiile sale sunt: impotenta, frigiditate, boli ale uterului, ale vezicii urinare si/sau rinichilor. Culorile sunt in tonuri de rosu si portocaliu. Oranjul tonifica bronhiile, stimuleaza tiroida si stomacul, elimina crampele si favorizeaza cresterea oaselor. Elementul corespunzator este apa.

Sa vedem acum un exercitiu de meditatie asupra chakrei swadisthana. Vom folosi o muzica linistitoare, tipica de meditatie. In timp ce forta pulsatorie a Pamantului circula in tine, indreapta-ti acum atentia mintii catre al doilea centru, care se gaseste la o palma sub buric, trece prin glandele tale se*uale (uter sau glandele seminale) si inteapa coloana vertebrala la nivelul lombar-sacral al acesteia. Apoi iese prin spate.
Fixeaza-ti cristalul de meditatie pe chakra swadisthana!

Observi simplu acest loc, si cum atentia ta invioreaza chakra, simti in interiorul ei o miscare circulara, mai vioaie decat a celuilalt centru, ca un vartej lin de apa calda curgatoare, un dans rotitor al energiilor fluide. Unduirile ei circulare se largesc, cuprind intregul sistem limfatic, intreaga ta fiinta. Energia ei se dilata si umple si corpul astral, corpul dorintelor si emotiilor tale, facandu-l mai stralucitor, mai consistent. Sufletul se deschide spre iubire, spre senzatie, sentimente uitate se trezesc. La orizont rasare un soare portocaliu. De parca te-ai trezi in prima dimineata a unei lumi noi. Lasa sa pulseze energiile de jos in sus si de sus in jos prin aceasta chakra deschisa. Simte cum portocaliul se revarsa in si peste toate organele si sistemele, aparatele organice, centrii, canalele si meridianele, corpurile energetice ale biocampului tau, in si peste toate cele ale tale. Creste senzatia de putere, iubire si caldura in intregul organism. Ar fi bine sa ramai cu mintea acolo pentru a continua calatoria ta imaginara urcand in sistemul vibratiilor chakrelor sistemului tau energetic. Atunci cand te vei intoarce din aceasta calatorie, vei fi mai profund legat/a de tulburatoarea forta si energie a izvorului vietii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments

  1. Am citit ARTICOLU DV. DAR NU PREA AM INTELES SI AS DORI SA VENIT CU UMLE LAMURIRI
    1.CISTALU PENTRU MEDITATIE ? ,DE UNE POATE FI PROCURAT SI CUM IL FOLOSIM ESTE O PROBLEMA NU-L PUTEM FOLOSI ORCID SI ORIUNDE OCUNOSC DUPA CUM STIU EU !!??
    2.ESTE BINE DAC TOT INCERCATI SA PUCTATI MEDITATIA SA O FACETI CIT SE POATE DE AMANUTIT SI CIT MAI BINE DESCRISA CA OAMENI SA O POATA FACE ,,,,,NU?? SAU ESTE SECRETA SAU ., AVEM O DISCUTIE F F GENERALA DESPRE ACESTA MEDITATIE !
    NU VREU SA CRITI SA SA DAU LECTI DEPARTE DEMINE APRECIEZ SAYTU SUNT MEBRU VCHI SI VREU DECIT SA SPUN CA ESTE BINE SA FACEMM LUCU BINE FACUT !SI DRADOSTE PENTRU OAMENI!
    MULTUMESC POATE AUDE VEDECINEVA