Lilith in aspect cu celelalte planete

Social Media

lilith7Relatia Lilith-ului cu planetele este foarte aparte. Prin aspectele formate se genereaza un blocaj ce afecteaza domeniul de viata patronat de planeta respectiva. Aspectul format de Lilith cu planetele din tema natala ilustreaza atitudinea subconstienta a unei persoane fata de dragoste si sex. Aceasta poate ajuta la stabilirea unor diagnostice precise ale afectiunilor psiho-somatice. In tema unui barbat, Lilith va releva aspectele secrete ale sexualitatii lui, dorintele sale nesatisfacute si problemele care pot aparea in relatia cu partenera de viata. In tema unei femei influenta Lunii negre indica partea intunecata a feminitatii sale, aflata in contradictie cu idealul sau constient, simbolizat de pozitia Lunii.

Pentru a studia raportul existent intr-o relatie de tip parinte-copil, se vor analiza aspectele Lilith-ului cu Soarele si Luna. Pentru detalii privind manifestarea afectiva a unei persoane se vor analiza aspectele cu Venus si Marte. Pentru a explora eventualele traume ce afecteaza echilibrul psihic, vom analiza aspectele Lilith-ului cu Mercur, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto.

Datorita naturii dure si delicate a Lilith-ului, recomandam analizarea numai a aspectelor disonante (careu, opozitie, conjunctie), pe care acesta le face cu planetele. Aspectele pozitive au o influenta minora si pot fi ignorate. Aspectele pe care le face Lilith-ul cu planetele trebuie analizate cu atentie, respectand toleranta de 5 grade pentru careu si conjunctie si de 7 grade pentru opozitie. In cazul in care, in aceeasi casa cu Lilith-ul se gaseste una din planetele benefice (Soare, Venus, Jupiter), puterea de manifestare a acestuia este mult diminuata. Daca in acea casa se afla Marte, Saturn, sau Uranus, atunci puterea de manifestare a Lilith-ului se amplifica, devenind amenintatoare.

Soarele in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica respingerea tatalui si a tot ceea ce vine din partea lui, imaturitate si incapacitate de a infrunta dificultatile afective si sentimentale, tendinta de a avea raporturi erotice gandite si planificate din timp. Persoanei ii lipseste spontaneitatea si volubilitatea.

Soarele in aspect rau cu Lilith (tema masculina): Persoana are o relatie foarte proasta cu tatal sau. Aspectul indica tendinta de a-si insela prietenii cu sotiile sau cu iubitele lor. Nativul poate avea pasiuni tulburatoare legate de femei fatale, seducatoare, misterioase. Este atras de lux; are tendinle spre perversitati, manifestari ce pot duce la ruina si pierzanie.

Soarele in aspect rau cu Lilith (tema feminina): indica lipsa unui model inconstient, a imaginii barbatului ideal, ura fata de barbatii in general, atitudinea de femeie superioara, pasionala si cu sentimente sublime, dar reci.

Luna in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica respingerea mamei si a tot ceea ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi.

Luna in aspect rau cu Lilith (tema masculina): Indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, blocaj psihic datorata mamei, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginism pana la impotenta si tendinte homosexuale.

Luna in aspect rau cu Lilith (tema feminina): Indica lipsa identificarii cu imaginea materna, contestarea propriei conditii de femeie, autodegradare, perturbari endocrine, nimfomanie, sterilitate, avorturi.

Mercur in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica o gandire ciudata, stranie, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Posibil blocaj mental sau lipsa a echilibrului nervos. Persoana poate avea inclinaiii spre perversiuni sexuale.

Venus in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica refuzul inconstient de a iubi, blocaj afectiv, sentimental si sexual.

Venus in aspect rau cu Lilith (tema masculina): Indica refuzul femeii, tendinta posibila spre homosexualitate, uneori impotenta si chiar inhibitie; refuzul inconstient de a iubi.

Venus in aspect rau cu Lilith (tema feminina): Indica refuzul propriei conditii feminine, frigiditate, inhibitie; refuzul inconstient de a iubi.

Marte in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica disfunctionalitati ale tiroidei, insuficienta forta a vointei, predispozitie pentru accidente.

Marte in aspect rau cu Lilith (tema masculina): Indica refuzul inconstient de a fi viril, impotenta, blocaj sexual.

Marte in aspect rau cu Lilith (tema feminina): Indica ostilitate fata de barbati si tendinta de a-i castra si de a-i chinui.

Jupiter in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica instabilitate psihica, inconstienti in exprimare, tendinte anarhice comportament contradictoriu, dispepsie.

Saturn in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica tendinta inconstienta spre izolare si autodistrugere, crize psihice, depresi nervoase, sentimente de frustrare, scrupule excesive, probleme cu articulatiile si cu abdomenul.

Uranus in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica lipsa simtului oportunitatii, nativul avand reactii exagerate la emotii, adesea, depasind limitele normale, fiind impulsiv, capricios, cu explozii agresive de o mare violenta.

Neptun in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica fantezie exaltata cu tendinte de delir al imaginatiei; neclaritate in gandire confuzie mentala, mergand pana la pierderea constientei sau chiar schizofrenie. Viata dezordonata, imoralitate; exista pericolul folosirii drogurilor de orice natura.

Pluto in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Genereaza tendinta spre minciuna, simulare, tradare, tendinte sadice, distructive, autodistructive, persoanei lipsindu-i sentimentul vinovatiei.


Social Media

3 Comments

  1. Sunt nascuta la 06 martie 1968/ora 12:55/ Bucuresti.
    Unde este Lilith? Cum ma influenteaza aspectele din astrograma mea natala si cum ma va afecta tranzitul Lunii Negre in pesti in perioada 29 iunie 2010 pana in martie 2011?
    In asteptarea unui raspuns, multumiri anticipate, cele mai bune ganduri,
    Mirela

Leave a Reply