Calatoriile pe alte planete ale sufletului, dupa moarte si inainte de reincarnare

Social Media

Imagine: stockvault.net (Commons Creative – free)

De multe ori, dupa moarte, sufletelor li se da posibilitatea fie de a se reincarna, fie de a calatori catre alte planete pentru crestere spirituala. Vizitarea acestor planete nu este facuta in sens fizic, ci mai degraba in sens spiritual. Fiecare planeta din sistemul nostru solar detine spiritual o anumita calitate a energiei.

Una dintre planetele cele mai blande este Venus, deoarece detine calitatea iubirii perfecte. Cand un suflet se proiecteaza in atmosfera lui Venus, se simte destul de confortabil daca si-a insusit lectia despre a oferi si a primi iubire neconditionata. O persoana care nu a fost conectata sufleteste se poate simti disconfortabil cu extazul spiritual al acestui tip de iubire.

Atunci cand ne proiectam pe Marte, trebuie sa invatam sa ardem temperamentele aprinse si manierele razboinice. Pe Marte ne ciocnim de aversiunile pe care le avem fata de ceilalti si pe care ceilalti le au fata de noi si de cum ne decurcam cu ele. Este un test pentru tot ce este mai rau in natura umana. Un suflet trebuie sa invete sa reziste atmosferei sale aspre clocotitoare si la oscilatii si agitatie, si sa ramana calm si cu mintea echilibrata. A ramane in aceasta atmosfera, ajuta la curatarea de aceste calitati aspre razboinice si de furie si ne pregateste pentru urmatoarul stadiu de constiinta.

In Uranus, un suflet invata sa faca un tratat de pace si armistitiu si sa nu se concentreze pe resentimente, indignare si furie. Invatand sa-si concentreze atentia catre altceva, pe Uranus aceste sentimente negative au tendinta sa se scurga din corpul spiritual. Facand acest lucru ajunge sa realizeze ca energia negativa care a fost creata s-a creat datorita modalitatii ei gresite de gandire. Uranus ne chinuie cu lucruri ramase nerezolvate.

Neptun are o energie mai benefica si mai linistita. In atmosfera lui Neptun iti poti lasa deoparte poverile si sa te simti lipsit de griji. Este o stare odihna, si, de asemenea, un teren de testare. In Neptun experiementezi un sentiment de neant. Multe suflete sunt tentate sa ramana acolo prea mult timp din cauza linistii si a sentimentulului de a fi lipsit de griji si suparari. Acest lucru poate fi seducator daca nu este pastrata o perspectiva potrivita.

Jupiter este mai degraba o experienta placuta, in cazul in care devii introspect şi apreciezi scurta venire acolo. Jupiter ajuta sa dezvolti moderatie si determinarea pentru maiestrie spirituala. Este o energie expansiva care nu permite ego. Atunci cand un suflet aduce un sentiment de complex de superioritate pe Jupiter, atmosfera ii va reaminti persoanei ca dupa mandrie vine toamna. Aici ego-ul va întalni perechea sa mai mareata.

Mercur este o stare a constiintei unde esti capabil sa-ti revizuiesti toate vietile anterioare si sa determini directia pozitiva sau negativa a comportamentelor si actiunilor tale. Este un loc bun pentru a face unele vindecari de atitudine privind motivele si directiile si de a castiga pepitele de aur de intelepciune din fiecare incarnare. Pentru unele persoane care viziteaza Mercur, poate fi o lectie grea, deoarece iti revizui toate greselile din trecut din toate incarnarile tale.

Pluto este o oprire minora care se ocupa cu modalitati de imbunatatire a determinarii pentru a reusi. Este un fel de baza pentru reevaluarea caii spirituale. Pluto este o experienta minunata pentru aceia care se afla cu adevarat pe calea realizarii dumnezeirii. Daca atunci cand se afla pe Pluto se gandesc la orice altceva in afara de unirea cu Dumnezeu, atunci Pluto dispare.

Saturn reprezinta o stare a constiintei de inaltare spirituala. De obicei este inchisa pentru majoritatea sufletelor pana cand celelalte planete au fost vizitate mai intai. Este o atmosfera de beatitudine care este plina de adoratia lui Dumnezeu. Reprezinta, de asemenea, si ultima testare a sufletului.

Motivul pentru vizitarea acestor planete este intalnirea cu Sinele. Serveste ca proces de nivelare pentru a ne rafina constiinta. Ne ducem pentru ca sa ne eliberam de ego pentru ca astfel sa realizam dumnezeirea mai rapid.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply