Home Paranormal-ConspiratiiParanormal De ce crestinismul nu poate crede in extraterestri, ca “vizitatori” din alte planete?

De ce crestinismul nu poate crede in extraterestri, ca “vizitatori” din alte planete?

by admin
376 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

extraterestri demoniCe ne invata Iisus Hristos despre OZN-uri si extraterestri? Vedem ca in lumea catolica si in cea protestanta exista cativa pseudo-teologi care au cazut in cursa intinsa prin O.Z.N.-uri. si studiaza asa-numita “exoteologie” – teologie a spatiului cosmic, incercand sa faca tot felul de clasificari intre speciile extraterestre care ne-au contactat.

Un prim raspuns este ca nici in textul Sfintei Scripturi si nici in scrierile Sfintilor Parinti nu gasim nicio referire directa la O.Z.N.-uri, asa cum le cunoastem astazi. Iata cateva intrebari:

* Daca Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Cel Ce stie tot trecutul si tot viitorul lumii, ar fi stiut ca oamenii vor fi ajutati in progresul material de catre fiinte extraterestre, atunci El, Care ne-a iubit atat de mult incat a murit pe cruce pentru pacatele noastre, ar fi ascuns aceasta taina ucenicilor Sai? Daca a profetit cum va fi la sfarsitul lumii, de ce nu le-ar fi spus si despre “marele contact”?

* Daca planeta noastra a fost “vizitata” inca dinainte de Intruparea lui Hristos, de ce acesti vizitatori misteriosi nu au venit sa se inchine Fiului lui Dumnezeu, in fata caruia se inchina toate Puterile Ceresti si toata faptura?

* Cum de exista referiri la fiintele venite din cer in atatea scrieri pagane, iar in scrierile Sfintilor Parinti nu gasim nicio referire?

* Oare de ce au evitat “vizitatorii” sa isi faca aparitia in Bizantul primului mileniu crestin? Daca ar fi aparut, cu siguranta natura lor ar fi fost precizata in cateva canoane ale Sfintelor Sinoade. Daca au fost initiate contactele cu O.Z.N.-urile abia in al doilea mileniu al erei noastre, (si deci
acestea nu ar fi putut fi observate cu secole in urma de catre Sfintii Parinti), atunci de ce acesti “mesageri cosmici” au ales ca persoane de contact oameni cu un nivel spiritual obisnuit? De ce nu au luat legatura cu Sfintii Parintii, astfel incat opera lor sa fie cunoscuta in toata lumea?

Iata cateva posibile raspunsuri:

* Hristos nu a profetit despre venirea unor “mesageri extraterestri” randuiti sa ajute omenirea deoarece astfel de mesageri nu exista. Dupa invatatura Bisericii, asupra omenirii vegheaza doar Dumnezeul cel in Treime laudat, Maica Domnului si toti ingerii si sfintii.

* “Vizitatorii” nu puteau sa I se inchine lui Hristos, pentru ca pe draci ii arde puterea Sa dumnezeiasca. Ei nu s-au aratat in vremurile Sfintilor Parinti, deoarece nu le-a ingaduit Dumnezeu (ratacirea contemporana este pe masura pacatoseniei noastre). Daca ar fi aparut atunci, astazi cu siguranta cartile de teologie ar fi continut, la capitolul despre demoni, precizari interesante despre O.Z.N.-uri.

* “Extraterestrii” nu au luat contact cu sfintii vremurilor noastre, pentru ca acestia ar fi vazut prin darul lui Dumnezeu ca “vizitatorii” sunt demoni.

* “Extraterestrii” au preferat oameni de contact lipsiti de darul deosebirii duhurilor, oameni care nu erau capabili sa inteleaga cine le sta inainte.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

20 comments

sorin 9 octombrie 2014 - 21:52

Parintele Cleopa i-a intalnit pe acesti extraterestrii(pentru ca demonii sunt extraterestrii ei nefiind pamanteni ) dar a vazut ca sunt demoni si i-a alungat.

adevarulhristic 9 octombrie 2014 - 22:06

PROIECTELE DIAVOLULUI

-insemne-simboluri-alte satanisme-

cap de tap

bufnita

pentagrama/stea

spirala

ochiul lui horus

ochiul in piramida/triunghi

666

coarne

fulger/trasnet

svastica

semiluna

acronimul IHS

mar muscat/apple

cruce intoarsa

crucea frânta/runa mortii

crucea malteza

crucea rosie

crucea egipteana

soare

compas

echer

litera G

tabla sah

sarpe

biocip

extraterestrii

fantomele

moroii

strigoii

varcolacii

stafii

urobor

moda

fotbalul

arta

tehnologia

astrologia

politica

sigla alfa romeo

magia/magicul

noua era/noul guvern mondial

controlul populatiei

teoria big bang-ului

evolutionismul

protectia mediului

dreptul animalelor

homosexualitatea

pedofila

necrofilia

zoofilia

Angel 9 octombrie 2014 - 22:29

Isus a fost un deschizator de drumuri… O baza pe care oamenii sa-si cladeasca sistemul de valori si cred ca a venit intr-un segment de timp in care omenirea trebuia indreptata in aceasta directie . Nu vad legatura intre inexistenta extraterestriilor si faptul ca Isus nu i-a mentionat. Cat de limitat in gandire si egocentrist trebuie sa fie un om ca sa creada ca in acest Univers care habar nu avem unde incepe si unde se termina fiinta umana este singura forma de viata pe care Dumnezeu a creat-o?

Yugi 9 octombrie 2014 - 22:33

Foarte bun articol, felicitari!

M.K.S. 9 octombrie 2014 - 22:36

In Ezechiel este descris un aparat de zbor cat si aselenizarea acestuia pe pamant, dar cel mai impotratnt este descris un contact de gradul 3 … Plus ca Ilie a fost luat la cer cu un car de foc, etc. Sunt multe si in biblie despre extraterestri …
“In acele zile, fii lui Dumnezeu vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase au coborat pe pamant si si-au luat dintre ele drept sotii asa au aparut eroii din vechime” Scrie cla in Biblie, chiar evidentiat: fii lui Dumnezeu, nu INGERII, da? Si nici Lucifer sau ingerii decazuti. Cum acum inca nu sunt inventate anumite cuvinte pe carele vom folosi in cativa ani, asa nici atunci nu erau inca inventate multe cuvinte.

ROmanul 10 octombrie 2014 - 0:04

Tot Parintele Cleopa spune despre existenta a milioanelor de lumi care au existat inaintea lui Adam:

ortodoxism.ro/MoiseSiCele7Ceruri.wav

Si zice: Ce Dumnezeu este de la Adam? Dumnezeu nu are inceput din veac in veac!

ROmanul 10 octombrie 2014 - 0:12

Tot Parintele Cleopa a spus despre milioanele de lumi dinainte de Adam…
Cautati pe internet Moise si cele 7 ceruri. Veti gasi inregistrarea audio.
Scuze dar nu inteleg de ce nu-mi apare postarea. Acum incerc fara nici un link.

cubism 10 octombrie 2014 - 3:29

Sant crestin ortodox dar certetez si apoi cred sau nu cred nici atunci totul… De ce treb neaparat sa se bata religia cap in cap cu stiinta… Clar pt mine nu s a creeat de la sine universul terra si viata in asa maniera incat tutl sa fie legat perfect sant prea mari coincidentele .. Da exista un creator insa nu facea atata universul pt o planeta cine stie ce se afla in viitorul deja existent treb sa asteptam . lovendal sant foarte legat de cateva zile de ideea ca nimeni nu sa intors din viitor sa spuna eu vin din anul uitati dovezile gata cu asta cu asta….ca sa evitati catastrofa asta si asta…fa un art despre asta … Daca il vedeti interesant u si ceilalti cititori…

Cica 10 octombrie 2014 - 11:46

Auzi la el, milioanele de lumi dinainte de Adam!!!!!!
Ce vrei sa spui tu Romane ?

rinio 10 octombrie 2014 - 12:09

Super articol.Adevarat din un capat la celalalt.Povestea e lunga dar concluzia e ca nu exista nici cea mai mica dovada solida ca extraterestrii ar exista,in afara faptului ca sunt demoni.Si mai mult,potrivit dogmei crestine in general,a fii crestin autentic,nu fanatic,inseamna a exclude din start orice posibilitate ca extraterestrii sa existe.

cris 10 octombrie 2014 - 15:27

Crestinii se cam grabesc sa nege existenta extraterestrilor si a zeilor dar multi nu se gandesc ca ei exista si sunt unul si acelasi lucru iar asta nu o spun numai eu ci si cei de la HISTORY CHANNEL, printre altii. Ei sunt ingerii cazuti care fac voia dumnezeului lor Satan si inseala limea, adica prostesc prostii. Extratetestrii nu vin in contradictie cu Biblia, ci mai degraba o explica si ii dovedesc veridicitatea.

Stan 10 octombrie 2014 - 17:38

Aveti perfecta dreptate.Nu spune in biblie ca diavolul poate lua orice chip pentru a insela mintea omului.Deci printr-o simpla deducere ne dam seama ca O.Z.N-urile nu sunt decat diavolii care “poate lua orice chip”.

c 10 octombrie 2014 - 21:26

aparu son satanistul. mai satanistule, de ce te inchini ma la obiecte de tortura? de ce folosesti ritualuri canibale? popa cleopa ala a fost un nebun, ca si arsenie loca,etc..

ROmanul 11 octombrie 2014 - 1:29

Pentru Cica: eu nu spun nimic. Am dat link-ul catre inregistrarea audio a Parintelui Cleopa in care vorbeste de milioanele de lumi de dinaintea lui Adam. A vazut o lume care a fost cu multe zeci de miliarde inaintea noastra si arata ca fiind plina de luni si stele… eu nu zic nimic, am dat doar un link. Sau cautati pe net Moise si cele 7 ceruri de Parintele Cleopa.
Pana la urma ar fi o jignire la adresa Puterii Creatoare a Lui Dumnezeu! Dumnezeu nu are inceput si nici sfarsit. Adica de o infinitate de timp n-a creat nimic si apoi taman s-a gasit sa ne creeze pe noi si lumea noastra in 7 zile. Si inainte de cele 7 zile ce-a facut? Nimic? In primul rand a creat ingerii si lumea cereasca, dupa care o treime din ingeri au schimbat macazul. Apoi a creat lumea noastra si oamenii dupa care iar si-a dat seama ca nu prea i-a iesit asa ca a bagat un potop. Acum iar au luat-o oamenii pe aratura ca se spune ca in vremurile noastre abia daca se mai mantuie unul din 1000. Cam multe rebuturi… eu daca as face ceva si as folosi doar unul din 1000 as opri productia…

In sfarsit dupa ce se sfarseste lumea noastra ce-o sa faca Dumnezeu? Ca mai are o vesnicie inainte. Nimic nimic? Il jigniti pe Dumnezeu parerea mea.

doru 11 octombrie 2014 - 14:04

nu ca nu vrea crestinismul sa creada sau sa vada ci nu vrea sa ia in considerare….. e cu totul alta treaba,pt ca exista interesul sa nu se ia in considerare asa ceva,pt ca iar desconspira pe ei acestia de ne-au creat si ne tin indobitociti prin acest aparat de manipulare grosolana numita religie inventata tot de ei iar cand zic ei eu ma refer la ingerii decazutii care nu sant si nu reprezinta decat o alta rasa mai batrana decat a noastra de extraterestrii si este posibil chiar ei sa ne fi creat pe noi rasa umana…multi spun ca extraterestrii sant de fapt diavoli care se transforma in nu stiu ce aratari ca vai pot….gresit!si se vede cat de indobitociti de sistem sant acestia…intrebarea se pune altfel…cine sau ce sant de fapt acesti diavolii..care este forma lor primara de existenta…ce reprezinta si de unde vin?…sau mai pe scurt ce sant acesti diavolii?…mai terminati odata cu planuri astrale alte dimensiuni,universuri paralele,reincarnare,fiinte mistice inspirate din legende, si tampenii dinastea inventate de indivizi indobitociti de sistem care doar incearca sa manipuleze pe ceilalti cu intentie sau fara!acesti ingeri si acesti diavoli vin de undeva din acest multivers,sant la baza fiinte extraterestre si ajung aici prin acele gauri de vierme spatiu-timp.punct!apropo lovendal cu parere de rau si fara intentie dar acest site almeea e o porcarie!

claudiu 11 octombrie 2014 - 15:20

citesc articole de pe acest site de ceva timp. pot sa spun ca sunt interesante, dar nimic nu intrece comentariile pe care oamenii le fac. unii se dau mari crestini, dar e vai de mama lor. sunt atat de prosti incat ai impresia ca stai de vorba cu niste babuini.
au impresia ca daca citeaza din biblie sunt intelepti, dar sunt extrem de departe de adevarurile pe care tot ei le spun cu o mare mandrie. este imposibil sa-si dea seama cat orgoliu au in ei. se cred atotstiutori daca folosesc un limbaj, cel biblic, care este perimat.
asemenea prosti, prin conceptiile pe care le au, ii pun o zgarda de gat lui dumnezeu si il decalara pe cel care este infinit, catelusul lor.
sunt la un nivel de constiinta extrem de mic si au impresia ca daca au citit o biblie sau cateva carti de religie, sunt capabili sa inteleaga marile secrete pe care ramurile spirituale ale acestei planete le ascund.
ei nu inteleg simplul fapt ca daca vrei sa intelegi cu adevarat ce scrie in tratatele spirituale, trebuie sa te “ridici” la o inaltime cosmica nu sa stea ca gaina pe gard si sa afirme in gura mare ca mai sus de ei nu poate zbura nimeni.
ma amuz la tot ceea ce ei scriu dar in acelasi timp sunt f. trist din cauza faptului ca modul lor de a gandi este modul in care marea majoritate a oamenilor gandesc.
ei nu inteleg ca daca ar fi niste oameni evoluati ar fi fericiti tot timpul, indiferent de ceea ce zic oamenii despre ei, ar fi perfect sanatosi, lucru de care sunt extrem de convins ca nu sunt, nu ar fi loc de ganduri urate despre ceilalti din jurul lor, ar fi compasivi, etc.
am citit undeva un proverb care tind sa cred ca spune niste adevaruri elementare pt fiecare fiinta:
” mai presus de cel care nu stie este cel care afla sau citeste.
mai presus de cel care afla sau citeste este cel care memoreaza.
mai presus de cei care memoreaza sunt cei care pun in practica.
mai presus de cei care pun in practica sunt cei care obtin rezultate.
mai presus de cei care obtin rezultate sunt cei care dobandesc puteri paranormale ( asa cum earu unii sfinti care mergeau pe apa sau zburau prin aer).
mai presus de cei care obtin puteri paranormale sunt cei care prin inima si cugetul lor curat ajung sa fie mantuiti”.
desigur acest proverb este valabil pt aceia care urmaresc, pe o cale spirituala, sa-l cunoasca pe dumnezeu.

sorin 11 octombrie 2014 - 22:15

Bai “c ” de la stii tu ce satanist esti tu caricatura care te ascunzi ca si satana in spatele unei litere .

sorin 11 octombrie 2014 - 22:16

Macar ai bunul simti sa iti alegi un nume.

c 12 octombrie 2014 - 14:28

te supara adevarul satanistule? iadul te mananca oaie in blana de lup

Teologii Vaticanului cred în existenţa unui Dumnezeu pentru extratereştri! Cred că Dumnezeu l-a trimis pe Iisus şi pentru mântuirea extratereştrilor! Ce blasfemie! | Secretele lui Lovendal - Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anu 17 octombrie 2014 - 1:15

[…] Totuşi, aşa cum spuneam recent într-un articol de pe Almeea.ro (De ce crestinismul nu poate crede in extraterestri, ca “vizitatori” din alte planete?) ipoteza teologilor Vaticanului este una absurdă şi arată că aceşti teologi s-au îndepărtat […]

Leave a Comment