Home Uncategorized A fost descoperita o cupa misterioasa din timpul lui Iisus

A fost descoperita o cupa misterioasa din timpul lui Iisus

by admin
119 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

iisus-cupaO inscriptie misterioasa, gravata pe o cupa de piatra, care dateaza din primul secol al crestinatatii, a fost descoperita recent la Ierusalim, in urma unor sapaturi arheologice. „Am descoperit o inscriptie de 10 randuri, scrise in ebraica veche sau in aramaica, care reprezinta, se pare, un ritual de purificare”, a declarat arheologul britanic Shimon Gibson.

„Literele scrise cursiv sunt lizibile, dar textul este foarte dificil de descifrat “, a mai spus arheologul, cercetator la Universitatea Carolina de Nord. Cupa a fost descoperita in apropierea unui sit arheologic al unui spatiu destinat unei bai ritualice, in apropierea Palatului Irod cel Mare si al Templului din Ierusalim, distrus in anul 70 i.Hr. de romani.

„Este posibil ca acest tip de cupa sa ii fi servit lui Iisus Hristos pentru spalarea ritualica a mainilor inaintea Cinei cea de Taina”, a mai spus arheologul.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment