Home Spiritualitate teoreticaDiscutii spirituale Ati trait in vietile trecute pe alte planete din acest Univers si v-ati reincarnat acum pe Pamant? Iata cum puteti afla!

Ati trait in vietile trecute pe alte planete din acest Univers si v-ati reincarnat acum pe Pamant? Iata cum puteti afla!

by admin
281 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

samanta de steleNu de multe ori va simtiti ca intreg Pamantul pare un teritoriu strain pentru voi? Si asta pentru ca e posibil ca sufletul vostru sa nu isi aiba originea aici, ci pe o alta planeta din galaxia sau Universul acesta. Adica, s-ar putea sa aveti originea in alte stele, adica sunteti un suflet avansat, care a avut reincarnari pe diferite planete din alte galaxii si sisteme solare.

Iata cateva din manifestarile care va arata ca in alte vieti ati trait pe alte planete, si nu aici pe Terra:

1) Va confruntati cu un sentiment de “dor de casa” si nu va simtiti ca ati fi cu adevarat acasa oriunde pe Pamant.

2) Credeti sau visati des despre OZN-uri si extraterestri sau ati vazut de mai multe ori OZN-uri.

3) Sunteti foarte empatic si sensibil la mediul dumneavoastra (lumini, sunete, temperaturi, oameni, energii etc.). Aveti nevoie de mai mult timp sa fiti singuri pentru a va mentine echilibrul.

4) Corpul vostru functioneaza diferit, iar medicii s-ar putea sa nu aiba raspunsuri pentru dvs.

5) Aveti abilitati naturale psihice, intuitive, de vindecare sau metafizice.

6) Copiii si animalele sunt in mod natural atrasi de dvs.

7 ) Viata si societatea de pe Pamant vi se par a fi limitate, plictisitoare si primitive.

8) Ati simtit intotdeauna ca sunteti un fel de “suflet batran”, despre care stiti ca aveti o misiune importanta, chiar daca nu stiti exact despre ce este vorba.

9) Sunteti inteligent si excelati in rezolvarea problemelor ce tin de tehnologie sau stiinta.

10) Va confruntati cu “salturi cuantice” in evolutia si intelegerea dvs. spirituala. Veti obtine mai repede noi niveluri de evolutie decat majoritatea oamenilor.

Daca aveti toate aceste simptome sau marea majoritate a lor, atunci sa stiti ca in vietile trecute ati trait pe alte planete din Universul acesta…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

tiberiu 5 august 2016 - 21:28

Da, da, da, ar spune multi! Dar pentru punctul 9 trebuie o evaluare competenta de la cei de la 9.

Leave a Comment