Reincarnarea si proiectul constiintei globale: Pamantul nu este casa noastra! Vietile trecute le-am trait pe alte planete…

Social Media

viata pe alte planeteMulti oameni se simt ca si cum Pamantul nu este casa lor, ca si cum am fi venit aici, dupa ce ne-am reincarnat de pe alte planete ale Universului. De unde exista acest sentiment? D. Cannon este un hipnoterapeut care a lucrat cu mii de oameni cu ajutorul tehnicii denumite regresie hipnoterapeutica. In multe dintre aceste regresii, ea a auzit aceeasi poveste, ca si cum s-ar repeta, desi pacientii intervievati nu se cunoasteau intre ei. In timp ce se aflau sub hipnoza, multi dintre pacientii ei declarau ca se simt ca nu apartin acestei planete si ca vietile trecute le-au trait in alte parti.

Chiar si fara a avea o regresie in vietile trecute, multi oameni se simt ca si cum Pamantul nu este planeta lor de origine. De exemplu, uitati-va la populatia Pamantului. Daca fiecare suflet care s-a incarnat aici a fost pe Pamant, atunci ar fi imposibil sa existe atat de multi oameni pe aceasta planeta chiar acum, doar daca cei incarnati acum sunt „suflete noi”. Dar, prin cercetarea lui Cannon stim ca multi oameni incarnati aici de pe alte planete simt ca Pamantul nu este casa lor; asta ar putea fi adevarul: multi dintre noi am trait numeroase vieti anterioare pe diverse planete. Din cauza rotii karmei, multi dintre noi revin pe aceasta planeta pentru a rezolva problemele cu care ne confruntam, precum si pentru a progresa spiritual prin aceasta realitate tridimensionala.

Acum, sa vorbim putin despre proiectul constiintei globale. Constiinta globala (uneori numita si „constiinta de camp”) este notiunea conform careia daca grupuri de oameni se concentreaza cu mintea lor cu privire la acelasi lucru, pot influenta evenimentele sau pot avea precognitii despre evenimentele viitoare. Roger Nelson conduce proiectul constiinta globala, care este o organizatie care colecteaza date din intreaga lume, in efortul sau de a demonstra ca exista constiinta globala. Un aspect uimitor al acestei cercetari este constatarea faptului ca gandurile noastre pot fi uneori precognitive. De exemplu, rezultatele testelor constiintei globale s-au amplificat dramatic inainte de 11 septembrie 2001, ca si cum multi oameni stiau ca ceva dezastruos era pe cale sa se intample in America.

De ce am facut aceasta introducere cu privire la constiinta globala? Pentru ca, similar cu modul in care proiectul constiintei globale a simtit ca un eveniment teribil va avea loc in New York pe 11 septembrie 2001, este posibil ca oamenii se simta acelasi lucru ca Pamantul nu este „casa lor”!


Social Media

2 Comments

  1. Hipnoza regresiva se cheama, iar faptul ca sintem noi mai muti decit in trecut se explica prin progresul sufletelor in incarnari.La inceput oamenii s-au inkarnat pe Terra in plante&copaci-regnul vegetal, apoi in animale-regnul animal, unde constiinta e colectiva apoi in oameni care e considerata o treapta superioara.Sint adevarat si multi de pe alte sisteme solare decit al nostru veniti sa accelereze dezv. spirituala a noastra, sa ne ajute-spirite f. evoluate…

  2. nu exista reincarnare….cum nu exista demoni sau ingeri….omul e unic…fiecare din noi e unic…asa am fost creati …exista doar civilizatii extrem de avansate si extrem de vechi decit noi….. aceia ne-au creat si ne supravegheaza non stop…terminati cu prosteala….cind ai murit mort esti!

Leave a Reply