Home Spiritualitate practicaFenomene psi Secretele celor 4 pozitii de dormit din timpul noptii

Secretele celor 4 pozitii de dormit din timpul noptii

by admin
195 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

pozitii de dormitSomnul este atat de bun si de reconfortant pentru organismul uman. Dar stiati ca pozitia predominanta in care dormiti, exprima personalitatea dvs? Iar in acest articol vom vorbi exact despre acest lucru.

Nu sunt foarte multe pozitii de dormit… in esenta sunt doar patru principale: pe spate, pe burta, lateral si lateral imbratisand perna. Intrebati-va partenerul de viata sau pe cineva foarte apropiat cum dormiti in fiecare noapte.

Pozitia nr.1 – Dormi drept, cu fata in sus: aceasta pozitie spune ca esti o persoana linistita si rezervata. Este o persoana care gandeste si vorbeste despre ea insasi ca fiind una mareata.

Pozitia nr.2 – Dormi intr-o parte: esti o persoana calma si linistita, dar, care are uneori dificultati de a fi prea increzator.

Pozitia nr.3 – Dormi pe burta, cu fata in jos: ai o personalitate pozitiva, dar totusi ai probleme cu emotiile, pe care nu ti le poti stapani.

Pozitia nr.4 – Dormi intr-o parte, imbratisand perna: ai incredere mult prea mare in altii. Esti prietenul de incredere perfect, fata de care prietenii se pot deschide.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment