Secretele celor 4 pozitii de dormit din timpul noptii

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Somnul este atat de bun si de reconfortant pentru organismul uman. Dar stiati ca pozitia predominanta in care dormiti, exprima personalitatea dvs? Iar in acest articol vom vorbi exact despre acest lucru.

Nu sunt foarte multe pozitii de dormit… in esenta sunt doar patru principale: pe spate, pe burta, lateral si lateral imbratisand perna. Intrebati-va partenerul de viata sau pe cineva foarte apropiat cum dormiti in fiecare noapte.

Pozitia nr.1 – Dormi drept, cu fata in sus: aceasta pozitie spune ca esti o persoana linistita si rezervata. Este o persoana care gandeste si vorbeste despre ea insasi ca fiind una mareata.

Pozitia nr.2 – Dormi intr-o parte: esti o persoana calma si linistita, dar, care are uneori dificultati de a fi prea increzator.

Pozitia nr.3 – Dormi pe burta, cu fata in jos: ai o personalitate pozitiva, dar totusi ai probleme cu emotiile, pe care nu ti le poti stapani.

Pozitia nr.4 – Dormi intr-o parte, imbratisand perna: ai incredere mult prea mare in altii. Esti prietenul de incredere perfect, fata de care prietenii se pot deschide.

Be the first to comment

Leave a Reply