Home ReligieMiracole Cum parintele Arsenie Boca si-a dat seama ca o femeie era vrajitoare! Avea un “sarpe invizibil” la picioare?

Cum parintele Arsenie Boca si-a dat seama ca o femeie era vrajitoare! Avea un “sarpe invizibil” la picioare?

by admin
2694 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Parintele Arsenie Boca este recunoscut pentru puterile sale de vindecare spirituala pe care le avea. Intr-o zi de Pasti, dupa slujba, parintele Arsenie mergea pe aleea care duce spre chiliile preotilor. Deodata, aparu o femeie. In dreptul ei, parintele s-a oprit si i-a zis:
– Hristos a inviat!

Femeia n-a raspuns la salut. Atunci a repetat: Hristos a inviat! de trei ori, dar femeia tot n-a raspuns. Parintele si-a dat seama ca ea era vrajitoare si venise la manastire cu gand de castig, doar, doar va pacali pe cineva. De aceea, parintele i-a zis:
– Adevarat ca hristosul tau n-a inviat, ca e diavolul! Marie, noi iti facem o casuta si iti asiguram totul pana la sfarsitul vietii tale, cu conditia sa-ti arzi cartile de vrajitorie si sa te lasi de lucrarea diavolului.
– Asta n-o pot face, nici daca mi-ai da toata avutia, ca eu am facut legamant cu diavolul, a raspuns femeia.

Atunci, Arsenie Boca i-a cerut femeii sa plece imediat. Dar femeia nu putea sa se miste si ramanea pe loc. De ce? Pentru ca, asa cum s-a povestit ulterior, femeia-vrajitoare avea un sarpe incolacit peste picioarele ei si de aceea nu putea sa mearga.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment