Sufletele isi aleg parintii inainte de nastere? O teorie metafizica socanta

Social Media

Imagine generata de Microsoft AI

Conform unei teorii metafizice, inainte de a se naste, sufletul face un „contract” pentru a determina prietenii si familiile care il vor inconjura in noua sa viata si va intra in fat la 49 de zile dupa dezvoltarea glandei pineale care este practic un portal intre Univers si corpul uman. Intre vieti, sufletul alege unde vrea sa creasca si sa evolueze prin intermediul unui „contract”.

Contractele se asigura ca fiecare incarnare este insotita de oameni care vor ghida persoana si vor crea mediul potrivit pentru ca ea sa evolueze. Contractul este o afacere. Nu exista limite la ceea ce poate fi contractat. Sufletele pot alege sa se intalneasca cu membrii familiei si prietenii de mai multe ori, cu toate acestea, vor intra in noua lor viata fara memorie.

De exemplu, daca un suflet doreste sa fie mult mai rabdator, atunci va fi compensat cu colegi de munca iritanti; in felul acesta, sufletele vor fi testate si au sansa de a evolua. Contractele permit sufletului sa-si determine viata viitoare. Cu toate acestea, ele pot avea in continuare puterea de a schimba cursul vietii lor si au luat mai multe decizii. Totul se intampla cu un motiv si, desigur, fiecare persoana joaca un rol foarte important in determinarea cailor pe care le parcurge in propriile vieti.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply