sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiCe trebuie sa faceti din punct de vedere spiritual, inainte de a...

Ce trebuie sa faceti din punct de vedere spiritual, inainte de a face dragoste cu partenerul dvs.

Ce trebuie sa faceti din punct de vedere spiritual, inainte de a face dragoste cu partenerul dvs.

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Inainte sa faceti dragoste, ramaneti in tacere, unul langa altul, timp de 15 minute, tinandu-va de maini, cu bratele incrucisate. Lumina trebuie sa fie stinsa sau foarte slaba; mai mult va simtiti decat va vedeti. Puneti-va la unison. E simplu: nu trebuie decat sa respirati in acelasi ritm. Cand dvs. expirati, si partenerul expira; cand dvs. inspirati, si el inspira. In 2-3 minute, puteti intra intr-un ritm perfect. Respirati ca si cum ati fi un singur organism – nu doua trupuri, ci unul singur. Si priviti-va in ochi, nu cu o privire agresiva, ci cu multa blandete.

Bucurati-va cat mai mult timp unul de celalalt. Jucati-va cu trupul partenerului. Nu va grabiti sa faceti dragoste pana cand momentul nu se impune de la sine. Nici nu trebuie sa va dati seama cand ati inceput sa faceti dragoste. Asteptati ca acest moment sa vina de la sine. Daca nu vine, nu-l fortati. Nu este nimic rau in asta; culcati-va fara a face dragoste. Asteptati momentul, care poate veni dupa una, doua sau trei zile. Va veni cu siguranta, si cand va veni, va fi foarte profund. Va fi un sentiment tacut, dar oceanic. Asteptati momentul; nu-l fortati.

Iubirea trebuie practicata la fel ca meditatia. Trebuie savurata treptat, astfel incat fiinta voastra sa devina una cu ea, iar experienta sa fie atat de coplesitoare incat sa dispareti cu totul in ea. Atunci, nu veti mai face dragoste, veti fi dragostea. Iubirea va deveni o energie mai mare decat voi amandoi, va va inconjura de pretutindeni, va va transcende. Va veti topi in ea. Dar trebuie sa asteptati ca acest moment sa vina de la sine.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.