In trecut, aura Pamantului era extrem de slabita din cauza „gaurii negre” a Satanei! Noroc de venirea lui Iisus Hristos…

Social Media

Iisus PamantCu privire la misiunea lui Iisus pe Pamant, se poate spune ca inainte de venirea Lui existau sapte spirite benefice trimise de Divinitate pentru a supraveghea si dirija evolutia umana. Trei dintre aceste spirite se aflau in Tibet, zona care a ramas si in prezent foarte spirituala; un alt spirit se afla in China, un altul in India, un altul in Israel, iar ultimul se afla pe teritoriul vechii Dacii.

«Ultimul» nu inseamna «cel din urma», ci unul din cele sapte, si care se numea Zamolxis. Pentru a-si putea duce la indeplinire misiunea divina intr-o lume bantuita de spirite malefice extraordinar de feroce, si pentru ca se stia de venirea Lui, Iisus a aspirat in el toate aceste sapte spirite reinviorand energetic, spiritual planeta si omenirea.

Pamantul poseda, pe langa toate invelisurile sale fizice si geografice, un spirit si o aura. Iata ce nu stiu oamenii, si trebuie sa o stie. La vremea respectiva, in momentul venirii lui Iisus, aura spirituala a Pamantului era foarte slabita din cauza acelei atractii a «gaurii negre» create de Satana.

Cu toate acestea, cu toate impotrivirile spiritelor malefice, Iisus Hristos a reusit sa reabiliteze Pamantul, energetic si spiritual, dovada fiind faptul ca omenirea a mai trait si a evoluat inca aproape doua milenii. Daca n-ar fi fost reechilibrat acest strat energetic al Pamantului, planeta noastra s-ar fi ofilit probabil ca o floare sau totul ar fi degenerat in ceva ce nicio minte omeneasca nu-si poate imagina!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply