duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaIn trecut, aura Pamantului era extrem de slabita din cauza "gaurii negre"...

In trecut, aura Pamantului era extrem de slabita din cauza „gaurii negre” a Satanei! Noroc de venirea lui Iisus Hristos…

In trecut, aura Pamantului era extrem de slabita din cauza „gaurii negre” a Satanei! Noroc de venirea lui Iisus Hristos…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Iisus PamantCu privire la misiunea lui Iisus pe Pamant, se poate spune ca inainte de venirea Lui existau sapte spirite benefice trimise de Divinitate pentru a supraveghea si dirija evolutia umana. Trei dintre aceste spirite se aflau in Tibet, zona care a ramas si in prezent foarte spirituala; un alt spirit se afla in China, un altul in India, un altul in Israel, iar ultimul se afla pe teritoriul vechii Dacii.

«Ultimul» nu inseamna «cel din urma», ci unul din cele sapte, si care se numea Zamolxis. Pentru a-si putea duce la indeplinire misiunea divina intr-o lume bantuita de spirite malefice extraordinar de feroce, si pentru ca se stia de venirea Lui, Iisus a aspirat in el toate aceste sapte spirite reinviorand energetic, spiritual planeta si omenirea.

Pamantul poseda, pe langa toate invelisurile sale fizice si geografice, un spirit si o aura. Iata ce nu stiu oamenii, si trebuie sa o stie. La vremea respectiva, in momentul venirii lui Iisus, aura spirituala a Pamantului era foarte slabita din cauza acelei atractii a «gaurii negre» create de Satana.

Cu toate acestea, cu toate impotrivirile spiritelor malefice, Iisus Hristos a reusit sa reabiliteze Pamantul, energetic si spiritual, dovada fiind faptul ca omenirea a mai trait si a evoluat inca aproape doua milenii. Daca n-ar fi fost reechilibrat acest strat energetic al Pamantului, planeta noastra s-ar fi ofilit probabil ca o floare sau totul ar fi degenerat in ceva ce nicio minte omeneasca nu-si poate imagina!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.