Minunile uluitoare ale unui batran preot: el a creat un curcubeu, un trandafir si o fiinta, cu puterea spiritului!

Social Media

puterile misticeIn continuare, va voi prezenta relatarea unui initiat, care s-a intalnit cu un batran preot intelept, care i-a facut in fata lui o demonstratie de manipulare a materiei si spiritului. Iata relatarea initiatului:

Batranul m-a poftit sa stau jos in pozitia caracteristica unor practici din meditatia transcendentala si sa fiu foarte atent la ceea ce face el. Dupa mai putin de doua minute, in zona de deasupra crestetului batranului a inceput sa-si faca aparitia un vartej de culori, care la inceput s-a rotit lent, apoi din ce in ce mai repede, capatand amploare in dimensiuni. Era un fel de curcubeu miscandu-si culorile in jurul propriei axe, in forma de cerc si capatand treptat o viteza ametitoare.

Aceasta imagine pe care am vazut-o nu poate fi descrisa in cuvinte, nu are un termen de comparatie. Era ceva magnific sa vezi acele culori ale spectrului luminii aruncand din el scantei multicolore fascinante. Dupa cateva minute experimentul a incetat, batranul a deschis ochii si, uitandu-se linistit la mine, a suras.

Dupa aceasta performanta, batranul s-a concentrat cu palmele ridicate, probabil ca sa acumuleze energie spirituala din spatiul energetic, si lasand mainile la nivelul umerilor, impreunand palmele, si-a lasat deschise doar degetele aratatoare. Imediat, in fata noastra, a inceput sa se contureze o forma de planta, care a capatat toate insusirile fizice si chimice intr-un singur minut. Ce-am vazut atunci m-a uimit. Asa ceva nu era cu putinta nici la lamasii tibetani, in manastirea unde am stat sapte luni.

Banuindu-mi neincrederea sau poate convingerea ca fusese vorba de un truc, batranul m-a poftit sa ma apropii de planta nou creata si sa pun mana pe ea. Am uitat sa mentionez ca planta respectiva era un splendid trandafir, deci ceva intre arbust si planta, dar nici una nici alta, doar florile erau sigur de trandafir. Printr-un singur gest al mainii de la stanga la dreapta, batranul a facut sa dispara creatia sa spontana si identica cu orice creatie vegetala a naturii.

Acest moment a produs asupra mea un soc deosebit de puternic. Era de fapt momentul cind putusem face o mica parere despre fortele acestei lumi. Si totusi, experimentul era modest pe langa ce aveam sa vad minutele urmatoare. Demonstratia a continuat cu aparitia, in fata noastra, a unei siluete evident inchipuite de mintea batranului, insa una reala, cum se spune, «in carne si oase».

Batranul imi intercepta stupoarea telepatic, si, amuzat de uimirea mea, mi-a explicat ca el poate reproduce orice fiinta; este vorba de proprietatea spiritului de a acumula, din materia subcuantica a mediului inconjurator, a tuturor atomilor care, trecand prin spiritul batranului, au fost transmutati, prin nivele de energie, si supusi unor matrici din gandul batranului, la urma constituindu-se intr-o fiinta umana. Am participat astfel la posibilitatea de a se folosi toate nivelele de energie din Univers cu ajutorul spiritului.

 


Social Media

1 Comment

  1. bicarbonatul poate crea alcalinitate, asta este ideea, trebuie facute cateva analize chimice sa se vada. eu si mama luam Magneziu, ajuta si la inima la circuitul electric al inimii. Personal cred ca bicarbonatul poate dauna digestiei, reactioneaza cu acizii gastrici. Despre Sfinti ca sa se stie, niciunun nu face minuni cum zic bisericile retrograde imbibate in prostie si misticism. Dumnezeu face minuni sa zicem si la rugamintea unui om placut lui, dar nu la ordinul lui.

Leave a Reply