sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăReligieArtefacte religioaseIcoana Maicii Domnului cu 3 ochi si 2 guri... Minune divina?

Icoana Maicii Domnului cu 3 ochi si 2 guri… Minune divina?

Icoana Maicii Domnului cu 3 ochi si 2 guri… Minune divina?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

„Icoanele minune” sunt o traditie in Romania, ele regasindu-se intr-o multime de biserici si manastiri de pe teritoriul tarii noastre. De exemplu, una dintre ele se afla la Manastirea cu hramul ,,Nasterea Maicii Domnului” din satul Giurgeni, comuna Valea Ursului, judetul Neamt, de la granita cu judetul Vaslui. Aici exista o traditie saptamanala de a participa la slujbele de la miezul noptii, a Sfantului Maslu, de citire a Moliftelor Sfantului Ioan Gura de Aur, Vasile cel Mare si a altor rugaciuni pentru sanatate si ajutor.

Unica in Romania si in lume este icoana Maicii Domnului Grabnic Ajutatoare de la Giurgeni, pictata in anul 1831, considerata de localnici si pelerini a fi facatoare de minuni. Initial, icoana realizata avea doi ochi, dar cel de-al treilea ochi si cea de-a doua gura au aparut peste noapte, prin voie dumnezeiasca, pe icoana deja pictata.

Minunile facute de icoana sunt numeroase si acestea privesc: insanatosirea deplina de boala sau accident, armonie in familie, procrearea de copii, beneficierea de ajutor material, orientarea pentru a gasi adevarata cale in viata. Pentru aceasta, fiecare credincios trebuie sa treaca de noua ori pe sub icoana, cu cele trei dorinti sau dureri pe care le are in gand, pentru a se ruga sa fie auzite si implinite de Dumnezeu.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.