Din secretele celor 7 raze de energie divina care ne guverneaza planeta

Social Media

Doua femei mistice – Madame Blavatsky, cat si Alice Bailey, vorbesc despre „7 raze de energie divina”. Aceasta energie este responsabila cu evolutia fiecarei forme de viata, de pretutindeni. Fiecare fiinta intrupata face parte dintr-un grup de energie specifica unei raze, insa de-a lungul incarnarilor fiecare trebuie sa treaca prin insusirea si lucrul cu fiecare raza in parte. Aceste raze coordoneaza anumite zodii, planete si zile ale saptamanii. Totodata ele sunt guvernate de o entitate superioara, care le stapaneste si controleaza.

Cele sapte raze sunt:

* Raza I este raza vointei, a puterii divine, si a credintei. Ea are culoare albastru-regal, are ca semne asociate Berbecul, Leul, Capricornul, iar ca planete: Vulcan si Pluto. Aceasta energie este sursa tuturor energiilor si lunea are un influx puternic.

* Raza II este raza intelepciunii si a mintii divine, a intelegerii, a judecatii, a siscernamantului si a iluminarii. Are culoarea galbena, semnele asociate sunt – Gemeni, Fecioara si Pesti, iar ca planete/corpuri ceresti – Jupiter si Soare. Are influx puternic duminica. Datorita acestei raze a aparut constiinta. Este energia intregului sistem solar.

* Raza III este raza iubirii divine, a compasiunii, a bunatatii, a creativitatii, a frumusetii si a inteligentei active; are culoarea roz-trandafiriu, iar semnele asociate sunt – Rac, Balanta, Capricorn. Ea coordoneaza planetele Pamant si Saturn si are influx puternic marti.

* Raza IV – a inaltarii, are calitatile: puritate, disciplina, bucurie, speranta. Are culoarea alb-stralucitor, iar semnele asociate sunt: Taur, Scorpion, Sagetator. Planetele/corpurile ceresti pe care le guverneaza sunt: Mercur, Luna. Are influx puternic vineri.

* Raza V – este raza vindecarii, a accelerarii, a adevarului, a stiintei si a viziunii. Are culoarea verde-smarald, ca semne asociate are – Leu, Sagetator si Varsator, iar ca planeta – Venus. Ea are influx puternic miercuri.

* Raza VI – este cunoscuta drept raza reinvierii, a slujirii si a fraternitatii. Are culoarea aurie, cu nuante de portocaliu. Semnele asociate sunt: Fecioara, Sagetator, Pesti, precum si planetele Marte si Neptun. Are influx puternic: joia.

* Raza VII – este raza transformarii, a transmutarii si a eliberarii. Semne asociate sunt Berbecul, Racul si Capricornul, iar ca planeta guverneaza Uranus. Are influx puternic sambata. Aceasta energie este magica si arata calitatea relatiei dintre materie si spirit. La ora actuala este cea mai tangibila energie de pe planeta.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply