Iata ce spune despre viata voastra luna in care v-ati nascut

Social Media

Exista o serie de moduri de a ne determina trasaturile de personalitate de la modul in care ne imbracam pana la semnul astrologic… Totusi, stiati ca luna de nastere are si ea ceva de spus? Potrivit oamenilor de stiinta si a altor experti, luna de nastere are, de fapt, multe de spus, de la cariera pe care o puteti alege pana la comportamentul general ca si persoana.

Ianuarie

Cei care s-au nascut in luna ianuarie sunt, de obicei, persoane energice, pline de succes. Persoanele nascute in ianuarie sunt, de asemenea, foarte sociabile, dar si foarte incapatanate. Datorita unor astfel de trasaturi, acestia sunt, de obicei, lideri nascuti in mod natural.

Februarie

Oamenii care s-au nascut in februarie sunt oameni creativi si inteligenti. Ei au un spirit liber si sunt chiar rebeli; pe de alta parte, loialitatea lor nu are limite. Desi sunt iuti la mânie, rar arata acest lucru.

Martie

Daca v-ati nascut in luna martie, imaginatia dvs nu are limite. Desi multi va considera tacuti, nu e ca si cum nu ati dori sa vorbiti, ci pur si simplu sunteti atat de pierdut in imaginatia voastra, incat nu va puteti concentra in alta parte. Cei nascuti in luna martie sunt cei mai predispusi sa se bucure de ei insisi.

Aprilie

Persoanele nascute in aprilie vor sa li se acorde mai multa atentie. Nu le place sa li se dea ordine, si, de aceea, ei sunt considerati a fi lideri nascuti natural, care iubesc aventura.

Mai

Cei nascuti in luna mai pot fi considerati indecisi, astfel incat desi sunt foarte determinati in legatura cu un lucru intr-o anumita zi, ei isi pot schimba complet mintea in ziua urmatoare. Sunt persoane foarte sociabile, caci urasc sa-si petreaca timpul singuri.

Iunie

Persoanele nascute in iunie pot fi destul de sensibile. Desi se considera ca e o slabiciune sa fii atat de sensibil, oamenii tind sa se agate de acest aspect al personalitatii.

Iulie

In timp ce aveti natura delicata ca si cea a unei persoane nascute in luna iunie, totusi sunteti mai sociabila si mai extrovertita. Multi ar crede ca sunteti foarte entuziasmati si fericiti in legatura cu viata pe care o traiti, dar, dupa cum stiti, aveti si destula tristete in interior.

August

Sunt persoane ganditoare, care analizeaza totul, ceea ce le poate distrage atentia. Cu toate acestea, persoanele nascute in luna august, cele cu gandire profunda, sunt perfecte pentru orice loc de munca care necesita o abordare mai logica.

Septembrie

Daca v-ati nascut in aceasta luna, sunteti superficiali atat fata de voi insiva cat si fata de altii. Pe de alta parte, sunteti o persoana creativa si draguta si, daca utilizati aceste abilitati, ati putea gasi o varietate de oportunitati minunate.

Octombrie

Oamenii care se nasc in octombrie urasc confruntarea. Daca o pot evita, vor face asta, ceea ce inseamna ca, de multe ori, ei vor evita situatiile neplacute care ar duce la o confruntare. Desi cei nascuti in aceasta luna pot fi destul de sociabili, isi doresc si sa-si petreaca timpul singuri.

Noiembrie

Persoanele nascute in noiembrie pot fi destul de secretoase, adesea ascunzandu-si adevaratele emotii de cei dragi. Datorita caracterului sau non-conformist, cel nascut in luna noiembrie isi poate forta calea in viata.

Decembrie

Cei nascuti in luna decembrie isi doresc aventura. Ei sunt, de asemenea, destul de amabili si generosi; totusi, datorita ego-ului lor, siguranta lor este redusa. Lor le place sa distreze oamenii, ceea ce ofera un echilibru perfect alter-ego-ului lor.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply