Iata semnele care va arata ca ingerii vostri pazitori incearca sa va contacteze!

Unii ar putea crede ca ideea unui inger pazitor este putin cam deplasata; totusi, nu trebuie sa ignoram cateva mistere inexplicabile. Conform mai multor oameni spirituali, ingerii pazitori va sunt daruiti sa ingrijeasca de fiinta voastra pe toata durata vietii cu trup. Ei nu au trait niciodata intrupati, ca oameni pe Pamant, doar daca nu au fost „ingeri intrupati” (cei care iau trup uman, fie pentru o scurta perioada de timp, fie pentru o viata intreaga). Ingerii pazitori se ocupa de noi si incearca sa ne calauzeasca pe calea cea buna, corectandu-ne greselile.

Exista multe referinte religioase cu privire la ingerii pazitori. De exemplu, in Biblie, Psalmul 90, se spun urmatoarele:

„10. Nu vor veni catre tine rele si bataie nu se va apropia de locasul tau.
11. Ca ingerilor Sai va porunci pentru tine ca sa te pazeasca in toate caile tale.
12. Pe maini te vor inalta ca nu cumva sa impiedici de piatra piciorul tau”.

Rolul ingerului pazitor este acela de a ne calauzi spre ganduri, lucrari si cuvinte bune, si a ne tine departe de rau. Iata cateva semne prin care ne putem da seama ca un inger pazitor incearca sa ne contacteze:

Pene

Penele sunt unul dintre lucrurile care sunt asociate cel mai mult cu ingerii pazitori. Daca va aflati intr-o zona in care nu v-ati astepta sa vedeti pene, si totusi vedeti asa ceva, sa stiti ca in acel moment, langa voi, se afla un inger pazitor. Ingerii doresc sa lase aceste pene ca un semn ca ei se afla acolo si ne supravegheaza.

Bani marunti

Ai gasit un ban pe jos… asteptati-va sa aveti noroc in aceasta saptamana – aceasta este una din superstitiile populare. Totusi, se crede ca ingerii pazitori lasa intentionat acesti bani pentru ca noi sa-i gasim, oferindu-ne astfel un mesaj si o binecuvantare.

Curcubeu

In afara de simplu fenomen fizic, curcubeele au şi un alt sens. Ele sunt foarte spirituale si sunt o sursa naturala de uimire si frumusete. Daca cineva vede un curcubeu, care apare chiar fara prezenta ploii, este mai mult decat probabil ca acesta e un semn trimis de un inger. Ii place sa ne reaminteasca faptul ca se afla in jurul nostru si ca noi nu suntem singuri.

Nori ciudati

N-ati vazut vreodata pe cer prezenta unor forme ciudate de nori? Ca de exemplu, forma unui animal sau a unei pasari? Nu e doar o pareidolie, cum multi ar spune, ci ar putea fi si un semn ca un inger pazitor ne urmareste si incearca sa ne calauzeasca intr-o anumita directie.

Schimbarea bizara a temperaturii

Daca observati o schimbare aleatorie a temperaturii, atunci sa stiti ca un inger pazitor este foarte aproape de voi. Ingerii pazitori calatoresc si exista prin frecvente si vibratii. Prezenta unui inger pazitor ar putea schimba modul in care reactioneaza moleculele aerului, totul ducand la o schimbare notabila a temperaturii camerei. Fiti foarte atenti, deoarece ingerul vostru pazitor va poate spune ceva important. Capacitatea dvs. de a vedea acest lucru se poate baza numai pe capacitatea voastra de a crede in el.

Apeluri de sustinere

Atunci cand ati avut o zi ingrozitoare si sunteti pe punctul de a claca, brusc cineva va suna la momentul potrivit. Aceasta salvare emotionala a fost trimisa de un inger pazitor.

Be the first to comment

Leave a Reply