marți, decembrie 6, 2022
AcasăDivinatieAlte practici divinatoriiNu e nicio conspiratie! Stiati ca lungimea diferita a degetelor dezvaluie personalitatea...

Nu e nicio conspiratie! Stiati ca lungimea diferita a degetelor dezvaluie personalitatea voastra?

Nu e nicio conspiratie! Stiati ca lungimea diferita a degetelor dezvaluie personalitatea voastra?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

degeteStiati ca lungimea degetelor voastre va poate dezvalui ceva despre personalitatea voastra? Comparati lungimea degetului aratator si a celui inelar si vedeti daca se potriveste cu o parte din trasaturile voastre.

Se spune ca oamenii care au degetul inelar mai mare decat degetul aratator sunt foarte frumosi. Ei radiaza cu farmec, iar altii ii gasesc ca fiind irezistibili. In plus, ei sunt mult mai agresivi si decisivi in actiunile lor; de asemenea, nu este nicio problema pentru ei sa-si asume riscurile. Profesiile pe care le au de obicei sunt acestea: militari, ingineri, jucatori de sah si altele. Oamenii de stiinta au descoperit ca oamenii care au degete inelare mai lungi castiga mai mult decat oamenii cu degetele inelare mai scurte.

Persoanele cu degetele inelare mai scurte decat degetul aratator au o mare incredere in sine, sunt pline de sine si arogante. Ei se bucura de singuratate si nu le place sa fie deranjati in timpul lor liber. Ei nu sunt genul de persoane care sa faca primul pas atunci cand vine vorba de relatii, dar ei accepta intotdeauna si  apreciaza atentia pe care o primesc.

Persoanele care au aceeasi lungime a degetului inelar si a celui aratator sunt persoane iubitoare de pace, si se simt inconfortabili atunci cand se gasesc intr-un conflict. Acestea sunt bine organizate si incearca sa fie in relatii bune cu totii. Aceste persoane tind sa fie fidele intr-o relatie, pline de tandrete si grijulii cu partenerii lor.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment