Home DivinatieAlte practici divinatorii Nu e nicio conspiratie! Stiati ca lungimea diferita a degetelor dezvaluie personalitatea voastra?

Nu e nicio conspiratie! Stiati ca lungimea diferita a degetelor dezvaluie personalitatea voastra?

by admin
45 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

degeteStiati ca lungimea degetelor voastre va poate dezvalui ceva despre personalitatea voastra? Comparati lungimea degetului aratator si a celui inelar si vedeti daca se potriveste cu o parte din trasaturile voastre.

Se spune ca oamenii care au degetul inelar mai mare decat degetul aratator sunt foarte frumosi. Ei radiaza cu farmec, iar altii ii gasesc ca fiind irezistibili. In plus, ei sunt mult mai agresivi si decisivi in actiunile lor; de asemenea, nu este nicio problema pentru ei sa-si asume riscurile. Profesiile pe care le au de obicei sunt acestea: militari, ingineri, jucatori de sah si altele. Oamenii de stiinta au descoperit ca oamenii care au degete inelare mai lungi castiga mai mult decat oamenii cu degetele inelare mai scurte.

Persoanele cu degetele inelare mai scurte decat degetul aratator au o mare incredere in sine, sunt pline de sine si arogante. Ei se bucura de singuratate si nu le place sa fie deranjati in timpul lor liber. Ei nu sunt genul de persoane care sa faca primul pas atunci cand vine vorba de relatii, dar ei accepta intotdeauna si  apreciaza atentia pe care o primesc.

Persoanele care au aceeasi lungime a degetului inelar si a celui aratator sunt persoane iubitoare de pace, si se simt inconfortabili atunci cand se gasesc intr-un conflict. Acestea sunt bine organizate si incearca sa fie in relatii bune cu totii. Aceste persoane tind sa fie fidele intr-o relatie, pline de tandrete si grijulii cu partenerii lor.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Cayce 18 aprilie 2015 - 11:52

In Asia statuetele care-l reprezinta pe Buddha au toate degetele egale..asta ce-o mai insemna..?, perfectiunea..?

Leave a Comment