Secvente de numere pe care le vedeti in viata voastra si care provin de la ingeri

Ingerii fac tot ce pot pentru a ne atrage atentia si pentru a comunica cu noi. In acest fel, ne ajuta sa ne vindecam propria viata. Cu toate acestea, deseori nu vedem semnele pe care ei le dau, luandu-le ca simple coincidente. Ca, de exemplu, atunci cand vedeti in mod repetat aceeasi secventa de numere, cine credeti ca se afla in spatele acestei situatii? Ingerii vostrii, desigur!

Ingerii vostri va transmit de multe ori mesaje prin afisarea secventelor de numere. Ei fac acest lucru prin mai multe modalitati. Astfel, de exemplu, puteti vedea frecvent secventa de numere 111 si se pare ca de fiecare data cand va uitati la un ceas cititi ora 1:11 sau 11:11. In acest articol puteti citi despre semnificatiile de baza ale secventelor de numere diferite. Ce doresc sa va spuna ingerii?

111 – Monitorizati gandurile cu atentie si asigurati-va ca nu va ganditi decat la ceea ce doriti, si nu la ceea ce nu doriti. Aceasta secventa este un semn ca exista o poarta de oportunitate care se deschide. 111 este ca lumina stralucitoare a unui bec. Inseamna ca Universul tocmai a luat un instantaneu al gandurilor voastre si le manifesta. Sunteti multumit de ce ganduri a captat Universul? Daca nu, corectati-va gandurile (cereti-le ingerilor sa va ajute in acest caz, daca aveti dificultati in controlarea sau monitorizarea gandurilor).

222 – Noile noastre idei plantate incep sa devina realitate. Mentineti-le ingrijindu-le si duceti-le la capat. Cu alte cuvinte, nu va lasati cu 5 minute inainte de miracol. Manifestarea voastra va fi vazuta in curand, asa ca pastrati-va calea! Pastrati-va gandurile pozitive si continuati sa vizualizati.

333 – Spiritele Superioare sunt aproape de voi, dorindu-va sa stiti ca aveti ajutorul, dragostea si prietenia lor. Apelati frecvent la Spiritele Superioare, mai ales cand vedeti modele de numarul 3 in jurul vostru.

444 – Ingerii va inconjoara acum, cu dragostea si ajutorul lor. Nu va faceti griji pentru ca ajutorul ingerilor se afla in apropiere.

555 – Cuplati-va centurile de siguranta. O schimbare majora in viata dvs se produce. Aceasta schimbare nu ar trebui privita ca fiind „pozitiva” sau „negativa”, deoarece toate schimbarile nu sunt decat o parte fireasca a fluxului vietii. Poate ca aceasta schimbare este un raspuns la rugaciunile voastre.

666 – Gandurile voastre sunt in afara echilibrului chiar acum, concentrate prea mult pe lumea materiala. Aceasta secventa de numere va cere sa va echilibrati gandurile dintre cer si pamant. Ingerii va cer sa va concentrati asupra spiritului.

777 – Ingerii va aplauda si va felicita, sunteti pe calea cea buna! Acesta este un semn extrem de pozitiv si inseamna ca trebuie sa asteptati, de asemenea, sa apara mai multe miracole.

888 – O faza a vietii voastre este pe punctul de a se incheia si acesta este un semn pentru a vi se oferi o pregatire prealabila. Aceasta secventa de numere poate insemna ca ati terminat o cariera emotionala sau o faza de relatie. De asemenea, inseamna ca exista o lumina la capatul tunelului.

999 – Finalizarea. Acesta este sfarsitul unei mari faze din viata personala sau globala.

Be the first to comment

Leave a Reply