duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeUn copil de 8 ani ne ofera informatii incredibile despre glanda pineala...

Un copil de 8 ani ne ofera informatii incredibile despre glanda pineala si despre cum suntem manipulati cu televizorul! El pare a fi reincarnarea unui suflet matur…

Un copil de 8 ani ne ofera informatii incredibile despre glanda pineala si despre cum suntem manipulati cu televizorul! El pare a fi reincarnarea unui suflet matur…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

copil 8 aniCand il asculti pe acest copil de doar 8 ani, pe YouTube, ramai absolut uimit. Este un orator desavarsit si este plin de intelepciune… cu siguranta ca el este reincarnarea unui suflet matur. El are un intreg canal YouTube dedicat, vorbind despre diferite teme spirituale si sociale; nivelul de intelegere al acestui copil este incredibil.

Modul in care el vorbeste cu intervievatorul in filmuletul de la finalul articolului este fascinant si e un bun motiv pentru a-l viziona (desigur, daca stiti bine limba engleza). El are intelepciunea si comportamentul unui om matur de 30 de ani, desi creierul sau fizic are doar 8 ani.

Cunoscut sub numele de „KingNahh”, acest copil spune multe adevaruri de care ar trebui sa ascultam! In acest filmulet, copilul ne invata ce este cu adevarat glanda pineala si cum suntem noi programati si manipulati prin filme violente si jocuri video. Mintea extraordinara a acestui copil incearca sa ne invete de ce avem atatea razboaie in lume si de ce planeta noastra este atat de dezechilibrata.

El ii indeamna pe copii sa nu mai joace jocuri video violente, ci doar cele creative, care pun mintea la contributie. Iar despre TV, mesajul sau este radical: „Cand vezi atatea prostii la televizor, trebuie sa renunti la el! Asta e remediul: uitati de TV, iesiti afara si faceti altceva”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.