Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Un ritual incredibil, cu cristale si foi de dafin, pentru ca dragostea sa apara in viata voastra in scurt timp!

Un ritual incredibil, cu cristale si foi de dafin, pentru ca dragostea sa apara in viata voastra in scurt timp!

by admin
393 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

ritual de dragosteIata un ritual perfect pentru cei si cele care doresc ca dragostea sa le apara in viata, dar care, pentru moment, nu au nicio preferinta mai deosebita. Ingrediente si accesorii:
* o luminare mica, rosie;
* un betigas parfumat din lemn de santal;
* o panglica rosie si o panglica argintie;
* un marker rosu;
* petale uscate de trandafir si de crin alb;
* doua cristale de cuart, de culoare roz;
* doua inele pentru cheie;
* doua foi de dafin;
* cateva grame de verbina;
* un saculet rosu de catifea sau din satin.

Intr-o seara de vineri, cu luna in crestere sau, daca se poate, cu luna plina, asezati-va toate accesoriile pe altar. Aprindeti luminarea si betigasul parfumat. Scrieti-va cu markerul rosu numele, varsta si ce anume asteptati in urma ritualului pe panglica argintie. Ganditi-va la o frumoasa poveste de dragoste si puneti in saculetul rosu petalele de flori, cristalele de cuart, cele doua inele de chei prinse unul in celalalt, frunzele de dafin si verbina. Dupa ce betigasul parfumat a ars, stingeti ce a mai ramas din luminare, puneti-o in saculet si, peste toate, presarati cenusa betigasului, rece. Legati gura saculetului cu cele doua panglici.

Tineti saculetul asupra dumneavoastra – daca este posibil, direct pe piele -, timp de sapte zile consecutiv sau chiar mai putin, pana cand apare dragostea.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

mariusica7273 3 mai 2014 - 0:36

Eu cred ca dragostea trebuie sa vina din suflet, nu cu forta, dar whatever !

Unde este libertatea individului ? ? ?

Adrian 7 mai 2014 - 16:02

chiar daca dragostea vine din suflet putem folosi cristalele pentru a armoniza relatia de cuplu, filtrand energiile negative.

alex 30 septembrie 2015 - 20:28

asta e magie neagra…diavoleasca.nu mai duceti lumea in eroare cu prostii

alex 30 septembrie 2015 - 20:37

ritual diavolesc magie neagra…nu mai prostiti oamenii

alex 30 septembrie 2015 - 20:38

magie neagra,diavoleasca sa legi pe cineva

Leave a Comment