Iata ce arata despre personalitatea voastra lungimea diferita a degetelor

Stiati ca lungimea degetelor poate dezvalui ceva despre personalitatea voastra!? Comparati lungimea degetului aratator si a celui inelar, pentru a vedea daca se potriveste cu unele dintre caracteristicile voastre.

Imaginea prezinta trei tipuri de lungimi ale degetelor, marcate A, B si C. Verificati degetele si descoperiti-va personalitatea.

Cazul A) Se spune ca oamenii la care degetul inelar este mai lung decat degetul aratator sunt foarte frumosi in aparenta. Ei radiaza cu un farmec pe care unii il gasesc irezistibil. In plus, aceste persoane sunt mai agresive si decisive, si nu este nicio problema pentru ei ca sa-si asume riscuri. Profesia lor de baza este (de obicei): militar (politist), inginer, jucator de sah etc. S-a descoperit faptul ca persoanele cu degetul inelar mai lung castiga mai mult decat persoanele cu degetul inelar mai scurt.

Cazul B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decat degetul aratator au o mare incredere in sine, sunt pline de sine si arogante. Ele se bucura de singuratate si nu le place sa fie deranjate in timpul lor liber. Ele nu sunt genul de persoane care sa faca primul pas atunci cand vine vorba de relatii, dar ele accepta intotdeauna si apreciaza atentia pe care o primesc.

Cazul C) Persoanele care au egale lungimea degetului inelar si a celui aratator sunt iubitoare de pace si se simt inconfortabile atunci cand acestea se afla intr-un conflict. Ele sunt bine organizate si incearca sa se inteleaga cu toata lumea. Ele tind sa fie credincioase intr-o relatie, plini de tandrete si au grija fata de partenerii lor.

Be the first to comment

Leave a Reply