Cancerul poate fi prevenit si chiar vindecat cu o dieta alcalina! Iata ce trebuie sa consumati zilnic

Social Media

Este uimitor faptul ca medicii nu reusesc sa abordeze corect corelatia dintre alimentatia si prevenirea si tratamentul cancerului. In timp ce alimentele incorecte organismului pot provoca aparitia cancerului, cele corecte ar putea preveni sau vindeca cancerul.

Carnea, produsele lactate, zaharul rafinat si alimentele procesate sunt recunoscute pentru a creste riscul de cancer, si asta pentru ca toate sunt considerate a fi alimente acide.

Cancerul este o boala sistemica, metabolica si care se formeaza ca urmare a deficientelor nutritive, a cantitatilor mari de toxine, si ca urmare a unui nivel de pH prea scazut, ceea ce inseamna ca organismul este prea acid. Pentru a neutraliza generarea de acid constant, avem nevoie de a furniza organismului cat mai multe alimente alcaline. O dieta alcalina poate fi cea mai buna aparare impotriva cancerului.

Relatia dintre pH sanguin si cancer

pH-ul nostru este masurat pe o scala de la 0 la 14, 0 fiind cel mai acid, iar 14 fiind cel mai alcalin. Pentru a transporta oxigen in tot corpul, sangele nostru are nevoie de a mentine un nivel de pH de aproximativ 7,35. Chiar daca corpurile noastre pot stoca multe rezerve alcaline, daca mancati alimente procesate si pline de chimicale, rezervele dvs. de substante alcaline s-au epuizat.

Dupa cum Keichi Morishita explica in cartea sa „Adevarul ascuns despre cancer”, atunci cand pH-ul sangelui devine prea acid, corpul va muta substantele acide din sange in celule, permitand sangelui sa revina la un nivel de pH de 7,35. Ca urmare, aceste celule vor deveni prea acide si, in unele cazuri, ele mor. Celulele care supravietuiesc devin celule anormale, transformandu-se in celule „maligne“, care vor creste in mod continuu.

Principiul terapiei alcaline este foarte simplu: se incepe o dieta cu alimente alcaline, pentru a scade nivelul pH-ului acid din organism si astfel a combate cauza cancerului.

Dar, dieta alcalina este optima pentru sanatatea dumneavoastra, chiar daca nu suferiti de cancer. In general, regula 80/20 se crede a fi ideala: 80% alimente alcaline si 20% alimente acide.

Pentru a mentine pH-ul ideal, dieta trebuie sa fie formata din: verdeturi organice, ierburi si condimente, radacinoase, ceapa, usturoi, praz si arpagic, brocoli, conopida, varza, fasole, linte, mazare, nuci, seminte, orez.

Iata cateva sugestii pentru a ajuta sa va imbunatatiti alcalinitatea dvs:
– Verificati-va pH-ul in mod regulat;
– Beti cat mai multa apa (apa alcalina, daca este posibil);
– Eliminati alimentele acide;
– Treceti la o dieta vegana sau bazata pe plante;
– Inlocuiti un pranz traditional cu salate;
– Nu consumati alimente procesate;
– Eliminati bauturile carbogazoase, zaharurile si cafeaua si inlocuiti-le cu ceaiuri de plante si fresh-uri din legume si fructe;
– Inlocuiti laptele si produsele lactate cu laptele din nuca de cocos, canepa sau de migdale;
– Adaugati sucurile verzi la dieta.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply