Focul, aerul, apa si pamantul: cum elementele semnelor astrologice ne influenteaza personalitatea

semne zodiacaleFiecare dintre noi am fost clasificati ca fiind nascuti sub un anumit semn astrologic. Cu alte cuvinte, cele 12 luni sunt impartite in diferite semne astrologice. Exista o puternica credinta ca toti cei care s-au nascut sub un anumit semn astrologic au personalitati unice, caracteristici si trasaturi influentate de acest semn. Asadar, cum este determinat semnul vostru astrologic (adica zodia)?

Pozitia soarelui si a lunii in momentul nasterii noastre este cel mai important factor care ne influenteaza in ceea ce priveste semnele noastre astrologice. Deci, este important pentru a afla exact ora, data si locul nasterii, astfel incat semnul astrologic al cuiva sa poata fi determinat cu precizie. Pe baza acestuia, experti in astrologie vor determina caracteristicile. De exemplu, pozitia soarelui in momentul nasterii voastre ar putea avea un impact profund asupra modelului vostru comportamental, dar si pozitiile celorlalte planete si stele care reprezinta energii diferite.

Fiecare semn are propriul sau element particular, iar acesta poate fi ​​focul, pamantul, apa si aerul. Aceste patru elemente sunt extrem de importante, deoarece sunt elemente de baza pentru viata.

Cele 12 semne zodiacale sunt atasate fiecarui dintre cele patru elemente:
1. Leu, Sagetator si Berbec sunt semne de foc.
2. Fecioara, Taur si Capricorn sunt semne de pamant.
3. Balanta, Varsator si Gemeni sunt semne de aer.
4. Rac, Pesti si Scorpion sunt semne de apa.

Oamenii nascuti in fiecare dintre aceste elemente au propriile lor calitati unice si caracteristici ale naturii umane. Pamantul reprezinta elementul practic al vietii, in timp ce focul reprezinta elementul fizic. Aerul este elementul intelectul, iar apa este elementul emotional.

Atunci cand o persoana vrea sa stie mai multe despre personalitatea sa, este esential sa cunoasca timpul exact al nasterii sale. Chiar si cateva minute ar putea schimba semnul zodiacal.

Fecioarele sunt cele mai susceptibile de a fi foarte practice in abordarea lor. Ele sunt semn de pamant, asa ca ele se folosesc de mainile lor si au tendinta de a lucra cu pamantul. Pestii, un semn de apa, sunt mai preocupati de emotii si de interactiunea dintre oameni. Taurul, un semn de pamant, de asemenea, sunt mai orientati spre fizic decat spre mental.

Pe de alta parte, o persoana care se naste sub zodia Racului, cel mai probabil se va concentra asupra aspectelor emotionale ale vietii. Gemenii, nascuti sub semnul aerului, sunt mai orientati spre intelect si sunt, de obicei, mai introvertiti. Sagetatorii sunt cunoscuti a fi mult mai sociabili si increzatori, deoarece sunt sub semnul focului. Intr-un fel, ei sunt similari cu Berbecii, care sunt poate fi mai extrovertiti decat altii. Balanta, pe de alta parte, este condusa in special de intelect.

Acestea sunt doar cateva exemple; cu toate ca ar putea exista exceptii de la aceste reguli, cel mai adesea aceste caracteristici se dovedesc a fi destul de exacte. Desigur, ar putea exista si alti factori de influenta, care ar putea diminua sau consolida caracteristicile. In concluzie, arta de a folosi semnele astrologice pentru a defini caracterul si viitorul unei persoane necesita un pic de educatie, formare si practica.

Be the first to comment

Leave a Reply