vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualePortalul 11:11 de pe 11 noiembrie 2016 - va face sa se...

Portalul 11:11 de pe 11 noiembrie 2016 – va face sa se subtieze valul care ne desparte de planul astral!

Portalul 11:11 de pe 11 noiembrie 2016 – va face sa se subtieze valul care ne desparte de planul astral!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

11-11-2016Energia se amplifica la nivel planetar si observam asta in jurul nostru. Zilele trecute puteam citi o stire in care se spunea urmatoarele: „Oamenii de stiinta de la cea mai mare si mai sensibila masinarie de monitorizare a razelor cosmice din lume, aflata in India, au inregistrat o explozie de raze cosmice, care indica o fisura in scutul magnetic al Pamantului. Aceasta fisura a avut loc atunci cand un nor urias de plasma evacuat din coroana solara a lovit Pamantul cu o viteza foarte mare, cauzand o compresie masiva a magnetosferei Pamantului si declansarea unei furtuni geomagnetice severe”.

Odata cu apropierea zilei de 11 noiembrie (11-11) se deschide un portal in planul astral al Pamantului, facand ca razele gamma fotonice sa afecteze campul colectiv. In timpul acestei perioade, valul care desparte dimensiunile dintre planuri (planul fizic / astral / spiritual) devine din ce in ce mai subtire, iar ritualurile spirituale devin mai eficiente. De aceea, in perioada urmatoare trebuie sa profitam de portalul 11:11 pentru a ne spori viziunile, intentiile, invocatiile si manifestarile.

Ca fiinta umana, aveti capacitatea de a afecta modul in care se vor desfasura evenimentele pe viitor. Nu trebuie sa mai lasati nimic la voia intamplarii si sa va folositi intreaga determinare si energie pentru a va pune in aplicare toate planurile, care sunt capabile sa se realizeze in timpul portalului 11:11.

De asemenea, in aceasta perioada trebuie sa existe o mai mare orientare spre spiritualitate, si asta pentru ca vibratia sufletului creste. Pe 11 noiembrie 2016, ne putem chiar conecta la memoria akashica (atemporala) a sufletului nostru!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.