vineri, februarie 3, 2023
AcasăDivinatieAstrologiePe 13 decembrie 2016 este o noua Super Luna: ce schimbari dramatice...

Pe 13 decembrie 2016 este o noua Super Luna: ce schimbari dramatice va poate aduce?

Pe 13 decembrie 2016 este o noua Super Luna: ce schimbari dramatice va poate aduce?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

super-lunaPe 13 decembrie 2016 are loc ultima Super Luna pe anul acesta, iar acest lucru poate semnifica o serie de schimbari bruste in viata dvs. Toate frecventele interactioneaza cu frecventele unice bazate pe amprenta dvs. sufleteasca. Asadar, ceea ce simtiti este unic pentru dvs.

Mercur merge retrograd din 19 decembrie 2016 pana in 8 ianuarie 2017. Asadar, daca aveti un plan, mai reevaluati-l inainte de Craciun, atunci cand incepe acest Mercur retrograd. Reajustati orice acum, daca este posibil.

Aceasta Super Luna plina se afla in Gemeni, pe cand Soarele se afla in Sagetator. De asemenea, Super Luna plina face o opozitie la Saturn. Ce inseamna toate aceste lucruri pentru viata dvs? Surprize, schimbari bruste de relatie.

Ce trebuie sa faceti in aceasta perioada? Comunicati cu interiorul vostru, cu simbolistica sufletului vostru, cu lumina din interior. Daca va aflati in armonie cu sufletul vostru, atunci schimbarile pot fi pozitive; daca nu va aflat in armonie, tot ceea ce vi se intampla este negativ.

Aceasta Super Luna plina va ajuta sa aduceti la suprafata in interiorul vostru, atat aspectele emotionale cat si cele mentale de care nu sunteti constienti acum. In concluzie, iubiti-va, iubiti si simtiti lumina din interiorul vostru!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.