Persoanele dragi decedate pot lua legatura cu noi! Aflati care sunt cele 5 modalitati de contact!

Social Media

spirite decedateAtunci cand o persoana moare, multe lucruri se pot intampla cu ea. E posibil ca o persoana decedata sa aiba capacitatea de a veni inapoi pe Pamant, fara a lua o forma fizica. Mortii fac acest lucru pentru o multime de motive, dar motivul principal il reprezinta acela ca ei incearca sa ne ofere un mesaj. Deoarece ei nu pot lua o forma fizica, ei pot comunica doar prin mijloace indirecte.

Aici veti gasi cateva modalitati prin care vom arata cum spiritele moarte incearca sa vorbeasca cu noi. Daca oricare dintre acestea vi se intampla, atunci ganditi-va la aceasta posibilitate.

Aveti vise „vii” sau viziuni „bizare”

Spiritele moarte incerca cel mai bine sa ajunga la noi prin intermediul viselor. Acest lucru se intampla atunci cand mintile noastre sunt linistite si noi suntem mai deschisi la toate posibilitatile. Atunci cand visati ceva special, va duceti in alte taramuri si este mai usor pentru spiritele moarte sa vorbeasca cu noi.

Simturile devin mai ascutite, mai intense

Spiritele moarte trebuie sa comunice prin mijloace indirecte, astfel incat ele va vor ascuti simturile, astfel incat ele sa poata fi observate mai mult. Mirositi o floare si, deodata, va amintiti de cineva apropiat decedat.

Aparatele electronice se sting si se aprind singure

Am vazut lucrul acesta in filme, dar asta nu inseamna ca nu e adevarat. Electronicele pornesc si se opresc singure, volumul creste sau scade, iar canalele de televiziune se schimba automat.

Stiti lucruri pe care nu le puteti explica

Ati avut vreodata sentimentul ca stiti ceva pe care nu l-ati invatat vreodata? Acest lucru ar insemna ca spiritul decedat incearca sa va ofere informatii. De asemenea, spiritele decedate va pot oferi informatii sub forma intuitiilor; asa ca ascultati aceste instincte.

Simtiti frecvent senzatii de infiorare

Daca vorbiti despre o persoana decedata si veti simti imediat o senzatie de infiorare, de raceala, atunci acest lucru ar putea fi o indicatie clara a prezentei spiritelor moarte. In timp ce acest lucru nu este intotdeauna cea mai placuta senzatie, dar amintiti-va ca sunteti pe lungimi de unda diferite.


Social Media

3 Comments

 1. Cine v-a spus ca dupa moarte, sufletull umbla pe unde are chef si poate „face” ce vrea?
  –––––-
  Demonii simuleaza si inseala pentru a-i deturna de la credinta si aspiratia spre mantuire pe cei inca inviata d pe Pamant.
  ––––––––
  Dragi va mai sint dracii si inselarile astea care atrag prostii si necredinciosii…

 2. NICI VORBA.
  Astea-s semne de la duhhurile minciunii, spirite demonice.
  Sufletul e trecut prin vami pentru judecata partiulara si apioi dus la rai sau la „foc vesnic si pucioasa” cu speranta de indreptare la Apocalipsa, cu slujire si rugaciune si acolo, si de la cei dragi de pe Pamant.

Leave a Reply