Home Spiritualitate teoreticaCafenea La multi ani, 2012!

La multi ani, 2012!

by admin
205 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Intr-o zi un fermier mergand la cotetul gastelor, vazu un ou galben si stralucitor. Cand il lua in mana observa ca este foarte greu si vru sa-l arunce crezand ca este o farsa. Dar se razgandi si il lua acasa, dandu-si seama ca este un ou de aur. In fiecare dimineata se intampla acelasi lucru. Si in curand deveni bogat vanzand ouale. Pe masura ce se imbogatea deveni si tare lacom si se gandi sa obtina de la gasca tot aurul pe care i-l putea da dintr-o data. Asa ca omori gasca, dar nu gasi nimic.

Talcul acestei povestiri este urmatorul: nu fi niciodata lacom, caci vei pierde totul. Multumeste-te cu ceea ce ne da Dumnezeu. Acum, in prag de Anul Nou, noi va uram acelasi lucru: sa nu fiti lacomi, sa acceptati ceea ce viata va ofera si, chiar daca vi se vor intampla si lucruri rele, sa fiti optimisti ca acestea se vor rezolva. Fiti buni si lasati rautatea deoparte; nu permiteti invidiei sa va otraveasca inimile. Doar cu bunatate putem schimba pozitiv aceasta lume; de veti face un lucru bun, o mica flacara se va aprinde in oceanul intunericului in care traim. Cu cat mai multe asemenea flacari, cu atat ne vom putea lumina mai intens vietile si spiritele.

Echipa Almeea va doreste din tot sufletul  ca in anul 2012 sa aveti parte de multa bucurie, fericire si de gandurile cele mai minunate din lume. LA MULTI ANI, 2012!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

6 comments

Dennysuk 31 decembrie 2011 - 10:33

frumoasa povestire!
!

klaire 31 decembrie 2011 - 11:02

La Multi Ani!
Cu multe multumiri…

ioana 31 decembrie 2011 - 15:19

multumim..la multi ani

Dorian 31 decembrie 2011 - 16:10

La Multi Ani! Multumesc pt toate articolele si informatiile interesante.Va urez tuturor sanatate,fericire,mult spor in viata si-n iubire si tot ce va doriti!

cristina.amina 1 ianuarie 2012 - 2:21

La multi ani!Mii de multumiri pt informatiile fff interesante….Aveti o bila alba de la D-ZEU pt ca ca -mi luminati mintea si sufletul….

Andrei 1 ianuarie 2012 - 6:04

Asa este.

Leave a Comment