Home Spiritualitate practicaFenomene psi Hipnoza la mii de kilometri distanta, realizata telepatic, de catre oamenii de stiinta rusi

Hipnoza la mii de kilometri distanta, realizata telepatic, de catre oamenii de stiinta rusi

by admin
47 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: needpix.com (Commons Creative – free)

Daca cineva ii poate citi gandurile altcuiva, denumim aceasta ca fiind o superstitie. In Rusia, unde exista oameni de stiinta foarte rigurosi, a trait un renumit om de stiinta, Fiodev. Din Moscova, el a reusit sa isi transmita gandurile, fara ajutorul niciunui aparat, unei persoane aflate la mii de kilometri departare, in Tiflis. Oamenii de stiinta care au cercetat fenomenul au ajuns la concluzia ca investigatiile trebuie sa continue, deoarece acest mod de comunicare poate fi de mare ajutor in viitor, in special in calatoriile spatiale. In caz de defectiune a navei spatiale, astronautii pot comunica centrelor de pe Pamant situatia in care se afla si pot cere instructiuni fara ajutorul niciunui aparat de radiocomunicatie. Doar pentru acest motiv, oamenii de stiinta rusi au intreprins si intreprind cercetari amanuntite in domeniul comunicarii telepatice – si chiar au ajuns la rezultate uimitoare.

Fiodev a experimentat cu ajutorul unui prieten. La mii de kilometri departare, in Tiflis, prietenul sau statea intr-un parc, in spatele unor tufisuri si comunica cu Fiodev prin intermediul unui aparat de radiotransmisie. Dupa un timp, el l-a informat pe Fiodev ca un barbat s-a asezat pe banca numarul zece si i-a cerut lui Fiodev sa ii transmita acelui barbat un mesaj prin care sa il faca sa adoarma in trei minute. Barbatul statea si fuma pe banca, iar de la aproximativ doua mii de kilometri. Fiodev a inceput sa il sugestioneze: „Te simti din ce in ce mai somnoros si in cel mult trei minute vei adormi.” Exact dupa trei minute, barbatului i-a cazut tigara din mana si a adormit.

Prietenul lui Fiodev i-a spus acestuia ca barbatul a adormit, dar ca este posibil sa fie doar o coincidenta. Atunci i-a cerut lui Fiodev sa il trezeasca pe acel barbat exact dupa sapte minute. Fiodev a inceput sa ii sugestioneze trezirea si barbatul, exact dupa sapte minute, a deschis ochii. Imediat prietenul lui Fiodev a venit la barbatul de pe banca si l-a intrebat daca a simtit ceva neobisnuit.
Acesta a raspuns: „Da, chiar sunt surprins. Am venit aici sa astept pe cineva si, deodata, am simtit cum mi se moleseste corpul si ma apuca somnul. Apoi, am simtit, la fel de brusc, nevoia de a ma trezi. Era ca si cum cineva imi spune in continuu sa ma trezesc.”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Hipnoza – realizată la mii de kilometri distanță? – ASTA N-O ȘTIAI ! 2 noiembrie 2020 - 11:41

[…] dupa trei minute, barbatului i-a cazut tigara din mana si a adormit. Citește continuarea aici  […]

Leave a Comment