Stiinta confirma ca oamenii pot absorbi energie de la altii!

Social Media

energie oameniVi s-a intamplat vreodata, atunci cand erati cu o persoana, sa simtiti o vibratie malefica, ca si cum acea persoana va fura energia? „Totul este energie” – este una dintre principalele axiome ale stiintei, iar fiintele umane nu sunt ferite de transformarile energetice.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania; acesta arata ca plantele pot absorbi energie din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic si terapeut, a concluzionat rezultatele acestei anchete: „Corpul uman este foarte similar cu o planta care absoarbe energia necesara pentru a alimenta starea emotionala, poate energiza celulele si creste cantitatea de cortizol si hrani celulele in functie de nevoia emotionala”.

Acesta este motivul pentru care multi oameni isi pot schimba starea lor de spirit, atunci cand se afla alaturi de alte persoane, ceea ce ii face sa fie nervosi, stresati, nelinistiti, tristi, dar, de asemenea, si fericiti, optimisti sau veseli. Bader-Lee mai spune ca, de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legatura cu natura, dar schimbul de energie ar putea aduce beneficii enorme pentru omenire.

In cele din urma, spiritul este energie, si ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic altceva decat manifestarea diferitelor energii din lume. Acest lucru a fost cunoscut in culturile antice de pe toate continentele, dar stiinta a decis sa ignore si doar putini oameni de stiinta indraznesc sa abordeze aceste probleme, de teama criticilor sau respingerii de catre comunitatea stiintifica.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply