Un secret al sanatatii, care ii uimeste pe cercetatori: ceaiul verde si sucul de noni

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Ceaiul verde este atat de bun pentru sanatatea noastra, incat si astazi el ii uimeste pe unii dintre cercetatori. „Ceaiul verde este cel mai sanatos lucru la care pot sa ma gandesc sa beau”, spune dr. Christopher Ochner, cercetator in domeniul nutritiei la Scoala de Medicina Icahn din cadrul Spitalului Mount Sinai. Desigur, nimeni nu va protejeaza complet de boli. Sanatatea voastra depinde si de stilul vostru de viata si de mostenirea genetica, asa ca, chiar daca ati bea ceai verde toata ziua, trebuie sa aveti grija de voi si in alte moduri, cum ar fi sa nu fumati, sa duceti o viata activa si sa mancati o dieta sanatoasa.

Mii de ani, ceaiul verde a fost un element fundamental al dietei asiatice si se crede ca el este responsabil pentru viata lunga si viata sanatoasa. Iata care sunt beneficiile-cheie ale consumului de ceai verde:

– lupta impotriva cancerului;

– protejeaza impotriva bolilor de inima;

– scade colesterolul;

– previne diabetul;

– este plin de antioxidanti benefici pentru sanatate;

– este un bun agent anti-virusi.

Dar, ceaiul verde nu e singurul care are atatea beneficii; el ar putea foarte bine fi combinat cu sucul de noni. Noni este un fruct traditional, folosit in regiunile tropicale. Sucul sau este utilizat pentru tratamentul unor boli precum artrita, diabetul si hipertensiunea arteriala. Sucul Noni a fost de asemenea folosit pentru a se prelungi viata. Alte beneficii ale sucului de noni:

– ajuta la functionarea sanatoasa a ficatului;

– mentine sanatatea cardiovasculara;

– previne pierderile de memorie;

– accelereaza vindecarea ranilor;

– ajuta la intarirea sistemului imunitar al organismului.

Be the first to comment

Leave a Reply